جانشین ناجا:
اقدامات قرارگاه اربعین ایلام قابل تحسین است
جانشین نیروی انتظامی کشور گفت: اقدامات قرارگاه اربعین استان ایلام قبال تحسین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردار"حسین اشتری" جانشین نیروی انتظامی کشور در گفتگو با خبرنگار اعزامی ایلام بیدار مستقر در مهران اظهار کرد: شور و شوق زائرین برای خروج از کشور غیرقابل وصف است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,وی ادامه داد: با وجود معطلی زائران حسینی همکاران ما در نیروی انتظامی استان و پلیس گذرنامه با افزایش گیت های مستقر در مرز تمام تلاش خود را می کنند که این معطلی ها به حداقل ممکن برسد.
,سردار اشتری افزود: لازم است زائرین عزیز از ازدحام و تجمع در مرز خودداری کرده و با حضور در قرارگاه اربعین تا انجام مراحل خروج از کشور استراحت کنند.
,وی ضمن ابراز رضایت از امکانات موجود در قرارگاه اربعین گفت: این قراگاه آمادگی پذیرایی از 5 هزار زائر در طول شبانه روز را دارد.
,جانشین نیروی انتظامی به امنیت موجد در مرز بین المللی مهران اشاره و تصریح کرد: به همت تلاشگران در نهادها و ارگان های استان و همکاران نیروی انتظامی هیچگونه مورد امنیتی و هرج و مرجی مشاهده نشده و زائرین در امنیت کامل در حال خروج از مرز هستند.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه