خون شهدای 16 آذر چگونه هزینه می شود
اگر قرار است روز دانشجو روز اختلاف و تفرقه و نابودی وحدت باشد یقینا شهدای 16 آذر هرگز خوش ندارند یادشان گرامی داشته شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صدای سراب , روز دانشجو , روزی که دغدغه دانشجویان بایستی مد نظر مسئولین و دولت باشد بیشتر تبدیل به جولانگاه سیاسی دول ها شده و در این میان کسی نیست از بازار کار, افزایش بی رویه ظرفیت های دانشگاه حتی در مقاطع تحصیلات تکمیلی که نتیجه ای جز بی ارزش کردن تحصیل ندارد , فرار مغزها و دلایل آن و... صحبت به میان آید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , صدای سراب,روز دانشجو , روزی که دانشجوی مملکت گوش به رسانه ها و رسانه ملی می دوزد تا از دغدغه هایش بشنود, ولی زهی خیال باطل چرا که در هر برهه از زمانی روزش دستخوش سایر جریانات سیاسی همچون دعوای دولتها , دعوای دولت و مجلس , تبلیغات انتخاباتی و ... می شود .
,حال با این اوضاع امید داشتیم دولت تدبیر و امید , تدبیری می اندیشید و امیدی در دل دانشجویان نا امید از آینده , پدید می آورد , ولی با گشتی در رسانه ها و مطالعه اخبار روز دانشجو کورسویی از امید هم که داشتیم دوباره به نا امیدی گرایید .
,اخبار روز دانشجوخبر از لغو مراسم سخنرانان ارزشی و اصولگرا در دانشگاه ها و منتقدان دولت می داد , دعوت از عوامل فتنه , دعوای دولت و مجلس , تهدید مجلس توسط دولت مبنی بر سیاست یکسان وزیرعلوم جدید , تهدید به استیضاح وزیر جدید علوم به خاطر جو حاکم بر دانشگاه ها , لغو سخنرانی نماینده بسیج دانشجویی در برابر رئیس جمهور , تحریم برنامه سخنرانی رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی اتحادیه های دانشجویی در اعتراض به کاهش زمان سخنرانی و توهین به جنبش دانشجویی نماینده بسیج دانشجویی و لغو سخنرانی همسر شهید علی محمدی در دانشگاه هنر اسلامی تبریزو جایگزینی آن با مسعود پزشکیان پخش نشریه چکامه در تخریب بسیج و ... .
,با این اوضاع و احوال اگر قرار است روز دانشجو روز اختلاف و تفرقه و نابودی وحدت باشد یقینا شهدای 16 آذر هرگز خوش ندارند یادشان گرامی داشته شود.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه