عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

تسلیح کرانه باختری باعث ترس و واهمه در رژیم صهیونیستی می شود

تسلیح کرانه باختری باعث ترس و واهمه در رژیم صهیونیستی می شود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت : تسلیح کرانه باختری باعث ترس و واهمه در رژیم صهیونیستی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی‌ در گفتگو با “کرمان۱۴۰۰” در رابطه با تسلیح کرانه باختری گفت: رژیم صهیونیستی از وحدت و انسجام  بین فلسطینیان و مردم کرانه باختری و نوار غزه به شدت ترس و واهمه دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “کرمان۱۴۰۰” ,

وی در رابطه با اینکه کرانه باختری در مسیر بسیار خوبی قرار دارد ، افزود : بیش از ۲ میلیون فلسطینی در اردن و بیش از چندین میلیون فلسطینی در خود کرانه باختری حضور دارند که اگر مسلح شوند مطمئنا می تواند یک ترس و وحشت برای رژیم صهیونیستی باشد .

,

عضو کمیسیون امنیت ملی افزود : متاسفم در کرانه باختری در کنار زورگویی های رژیم صهیونیستی پلیس دولت خودگردان فلسطین هم دست به دستگیری مردم فلسطین می زند و سبب سوء استفاده رژیم صهیونیستی می شود .

,

آصفری ادامه داد : تسلیح کرانه باختری باعث وحدت و یکپارچگی بین ملت مسلمان فلسطین می شود و ضربه سخت و مهلکی را به رژیم صهیونیستی وارد می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه