پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در فیروزکوه+ تصاویر
با حضور دوستداران حیات وحش و محیط بانان سرشماری پنج روزه پاییزه حیات وحش در شهرستان فیروزکوه به اتمام رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا "رضا کرمی" رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه در گفت وگو با دیمه نیوز در این زمینه اظهار داشت: این سرشماری پنج روزه (از چهارشنبه هفته گذشته تا امروز) با هدف شمارش حیات وحش و مقایسه آماری آنها با سنوات گذشته، بررسی وضعیت پوشش گیاهی زیستگاه ها، شناسایی عوامل تهدید حیات وحش و برنامه ریزی بهتر برای حفظ گونه های با ارزش گیاهی و جانوری در منطقه حفاظت شده "کاوه ده"، مناطق آزاد و محیط های طبیعی شهرستان به انجام رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,وی خاطرنشان کرد: در این سرشماری بیش از 2 هزار رأس قوچ، میش، کل و بز کوهی شمارش شد و علاوه بر آن انواع پرندگان شکاری، کبک، گرگ، خرگوش، گراز وحشی و پلنگ نیز رؤیت شدند.
,گفتنی است؛ در این سرشماری علاوه بر محیط بانان استان و شهرستان، NGO ها (تشکل های مردم نهاد غیردولتی) و دوستداران محیط زیست هم حضور داشتند.
,پایان خبر/ش
]
ارسال دیدگاه