logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان:

سیلوهای محل نگهداری مواد وارداتی در بنادر مازندران باید مشخص شود/ سلامت اقلام وارداتی در بنادر مازندران

سیلوهای محل نگهداری مواد وارداتی در بنادر مازندران باید مشخص شود/ سلامت اقلام وارداتی در بنادر مازندران
فرهاد غلامی خواستار توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر در زمینه‌های تحقیقاتی و آزمایشگاهی در خصوص سلامت اقلام وارداتی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، فرهاد غلامی صبح امروز در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بهشهر خواستار عقد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر و شرکت های واردکننده در زمینه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی در خصوص سلامت اقلام وارداتی شد.

وی بیان کرد: شرکت های واردکننده نهاده ها باید سیلوهای محل نگهداری مواد وارداتی را در خصوص قابلیت مصرف دامی یا انسانی مشخص کنند و ما آمادگی داریم تا در خصوص تفکیک محل های نگهداری نهاده های سفارش داده شده و همچنین در مورد نمونه گیری های کیفیت سلامت  محصولات وارداتی همکاری کنیم.

مدیر بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر با استقبال از پیشنهاد همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر در زمینه های مختلف، آمادگی جهت عقد این تفاهم نامه را اعلام کرد و گفت: هر حساسیتی دارید ما ده برابر داریدو ما اجازه نمی دهیم جایی که گندم قرار می گیرد خوراک دام بگذارند و دانشگاه در این زمینه می تواند به ما در زمینه نظارتی و احتیاطی کمک کند و  ایده های خود را جهت ارتقاء در این خصوص به ما بدهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,

محمدعلی سعیدی پور با بیان این که بند امیرآباد کمترین گزارش کالاهای فاسد شده را در سطح بنادر کشور دارد بیان کرد: تمام کارهای تحقیقاتی را به دانشگاه ها می دهیم و در حال حاضر با سه دانشگاه تفاهم نامه منعقد کردیم.

مدیر بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر با بیان این که بندر امیرآباد جوانترین بندر کشور است افزود: امیر آباد بزرگترین پروژه بندری کشور و تنها بندر شمالی متصل به ریل است که ۲۵ کیلومتر فقط در داخل بندر روروی ریلی دارد و قطار با بار در کشتی سوار می شود و پس از حمل بار مستقیم روی شبکه ریلی می رود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه