logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان عنوان شد؛

کشف بیش از ۴۷ تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان

کشف بیش از ۴۷ تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان
زندی گفت: سال گذشته بیش از ۲۴۸ تن و از ابتدای سالجاری تاکنون نیز بیش از ۴۷ تن انواع موادمخدر در استان کشف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، علی زندی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت پنجم تیر سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: استان پهناور سیستان و بلوچستان به دلیل هم مرز بودن با ۲ کشور افغانستان و پاکستان و تولید بیش از ۸۴ درصد تریاک دنیا در افغانستان، متاسفانه یکی از معابر حمل مواد مخدر برای سوداگران مرگ است.

وی افزود: تقدیم بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در کشور و بیش از ۴۸۰ شهید در استان در راه مبارزه با مواد مخدر نشان از عزم و اراده ایران اسلامی برای مقابله با مواد مخدر است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امروزه هیچ دولت و حاکمیتی به تنهایی نمی تواند با مواد مخدر مبارزه کند و کمک های بشردوستانه به جمهوری اسلامی ایران در زمینه مبارزه با این بلای خانمان سوز نیز بسیار اندک است.

وی بیان کرد: اعتیاد از بدترین امراض بشری است و باید همانگونه که با کرونا مبارزه کردیم در این حوزه نیز مبارزه صورت گیرد و همه در این زمینه مطالبه گر شوند.

زندی ادامه داد: متاسفانه خیرین وارد حوزه مبارزه با مواد مخدر نشده اند و شخص بهبود یافته از دام اعتیاد در جامعه نیز از مقبولیت اجتماعی برخوردار نیست و اگر تاکنون در بحث درمان معتادان توفیقات زیادی حاصل نشده به دلیل نبود اشتغال بعد از درمان است.

وی گفت: خانواده ها در درمان معتاد و مقابله با این معضل اجتماعی نقش پررنگ تری دارند زیرا خانواده مهمترین و اولین کانون انسان سازی است و مادر بیشترین نقش را در این زمینه ایفا می کند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان افزود: امروز مافیای مواد مخدر سعی دارد جامعه پویای ما را زمین گیر کند که در این راستا باید خانواده ها بسیار هوشیار بوده و با فرزندان خود روابط عاطفی و دوستانه برقرار کنند.

وی بیان کرد: یکی از کلید واژه های مبارزه با مواد مخدر نشاط اجتماعی است که باید در این زمینه از امکانات ورزشی استفاده کرد.

زندی گفت: ۱۶ مرکز نگهداری معتادان متجاهر در سیستان و بلوچستان وجود دارد که هم اینک ۱۰ هزار و ۵۶ نفر در این مراکز در حال درمان هستند.

این مسئول ادامه داد: مجوز ساخت کارخانه استحصال دارو از موادمخدر نیز در استان صادر شده و تاکنون جلسات متعددی در این زمینه با بخش خصوصی و امنیتی برگزار شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان گفت: روز یکشنبه پنجم تیرماه بیش از ۴۵ تن انواع مواد مخدر غیردارویی به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در زاهدان امحا می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه