logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

هشدار مجدد سازمان سنجش به برخی داوطلبان کنکور

هشدار مجدد سازمان سنجش به برخی داوطلبان کنکور
رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با بیان اینکه اشراف کاملی بر فعالیت‌های افراد و گروه‌های مدعی تقلب وجود دارد بار دیگر از داوطلبان و والدین آنها خواست برای جلوگیری از تبعات سنگین و مشکلات بعدی هر چه سریعتر از گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب خارج شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش،  محمدحسین حاجیلو قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با تشکر از همکاری نزدیک عوامل انتظامی، امنیتی و قضایی گفت: در روزهای اخیر تعدادی از افراد و گروه‌هایی که ادعای کذبی در خصوص فروش سؤالات کنکور داشته و از این طریق اقدام به کلاه‌برداری از داوطلبان کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند و در این خصوص لازم است داوطلبان هوشیار باشند که ادعاهایی که درباره فروش سؤالات کنکور مطرح می‌شود، کذب محض است.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از دستگیری چند  گروه خرید و فروش تجهیزات الکترونیکی که با هدف اغفال داوطلبان فعالیت می‌کردند خبر داد و گفت: این گروهها پس از شناسایی نهادهای امنیتی بازداشت شده‌اند و در این راستا داوطلبانی که در این گروه‌ها  عضو بوده و یا با آن همکاری کرده‌اند نیز شناسایی و تحت رصد قرار دارند و تدابیر هوشمندانه‌ای از سوی شورای حفاظت از آزمون در مورد آنها اتخاذ شده است.

حاجیلو تأکید کرد: داوطلبان عزیز سرنوشت خود را به گروه‌های کلاه‌بردار و شیاد گره نزنند و  قبل از روز آزمون از گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب خارج شده و با رعایت کامل قوانین و مقررات در آزمون شرکت کنند. بدیهی است عدم خروج از این گروه‌ها و همچنین استفاده از ابزار ممنوعه فروخته شده در این گروه‌های کلاهبردار عواقب سخت و جبران‌ناپذیری برای این داوطلبان به دنبال خواهد داشت.

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری در پایان از داوطلبان خواست به اطلاعیه‌ها و اخبار منتشر شده در سایت سازمان سنجش در مورد وسایل ممنوعه و مجاز توجه کرده و حتی از آوردن تلفن همراه به داخل  حوزه‌های امتحانی به دلیل مخاطرات احتمالی خودداری کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه