logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان خبر داد؛

پیش‌بینی حدود 480 برنامه طی هفته ازدواج در استان کرمان

پیش‌بینی حدود 480 برنامه طی هفته ازدواج در استان کرمان
محبوبه نژادزمانی از پیش بینی حدود ۴۸۰ برنامه طی هفته ازدواج در استان کرمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"راه آرمان" محبوبه نژادزمانی معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان با اعلام اینکه هفته ازدواج امسال از روز دهم تیرماه مصادف با سالروز پیوند آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز می شود و تا 16 تیرماه ادامه خواهد داشت، گفت: تاکنون حدود ۴۸۰ برنامه بر اساس برنامه‌های ارائه شده از شهرستان ها برای هفته ازدواج پیش بینی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ز"راه آرمان" ,

وی افزود: برگزاری جلسات ستاد ساماندهی و کمیته های تخصصی با موضوع ازدواج، انجام مراسم ازدواج آسان و جشن ها در سطح شهرستان و مرکز استان، اهدای جهیزیه، هماهنگی برای تولید و پخش ویژه برنامه های متنوعی با ایجاد شور و نشاط اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و بومی محلی استان، معرفی آیین های کهن و سنتی ازدواج از طریق موشن گرافی، کلیپ و فیلم های کوتاه، مصاحبه با روانشناسان، جمعیت شناس ها و جامعه‌شناسان برتر حوزه ازدواج و خانواده، ارائه مشاوره رایگان از سوی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج خانواده و همچنین مراکز مشاوره بعضی دستگاه‌های عضو ستاد ساماندهی به صورت حضوری و آنلاین را برخی از برنامه های قابل اجرا طی هفته ازدواج می باشد.

,


نژادزمانی  با اشاره به اینکه برپایی ایستگاه مشاوره رایگان در سطح شهرستان‌ها به ویژه مناطق محروم، تجلیل از زوجینی که دارای ویژگی‌های بارز و الگو سازی که می تواند فرهنگ سازی ازدواج آسان به هنگام و آگاهانه را ترویج کنند ادامه داد: قدردانی از فعالین و خادمین ازدواج، تولید و نشر محصولات رسانه‌ای، برپایی پایگاه های سلامت خانواده با همکاری برخی دستگاه های عضو ستاد ساماندهی، برگزاری همایش ها، قدردانی و تجلیل ها و خطبه های نماز جمعه و توصیه ائمه جمعه به موضوع ازدواج جوانان و بحث جمعیت و فرزندآوری را از دیگر برنامه های ارائه شده طی هفته ازدواج اعلام کرد.

وی به برگزاری مراسم ازدواج آسان ۵۰ زوج تحت عنوان پیوند ماندگار به عنوان یکی از برنامه های شاخص این هفته اشاره می کند و تصریح کرد: این رخداد به منظور ترویج فرهنگ برگزاری ازدواج های آسان، آگاهانه و پایدار و مقابله با رسومات نوظهور و تجملات و تشریفات دست پا گیر در امر ازدواج جوانان انجام می شود.

به گفته نژادزمانی این کار با همراهی خیرین برگزار می شود که جوانان می توانند با الگوبرداری از این مراسم، زندگی مشترک خود را بدون تجملات آغاز کنند.

وی در پایان با بیان اینکه مراسم برای عروس داماد به صورت رایگان انجام می شود، گفت: خدماتی که در این بحث انجام می شود، بحث عاقد، آزمایشگاه، آرایشگاه، آتلیه، عکس، لباس عروس و داماد و سفره عقد است که به صورت رایگان انجام می شود و در پایان نیز به عروس و داماد هدیه اهدا می شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه