پدر شهید احمدی روشن:
فناوری هسته ای ودیعه ای برای مسئولین ایران است
پدر شهید احمدی روشن فناوری هسته ای را ودیعه ای برای مسئولین برشمرد که باید از آن حفاظت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح قزوین، رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن درباره نسل امروز و نسل آینده انقلاب اظهار کرد: جوانان و دانشجویان ایران مشعل دار جنگ نرم با استکار جهانی هستند که ما_ خانواده شهدای هسته ای_ را از خواب خرگوشی بیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , صبح قزوین, صبح قزوین, ، رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن درباره نسل امروز و نسل آینده انقلاب اظهار کرد: جوانان و دانشجویان ایران مشعل دار جنگ نرم با استکار جهانی هستند که ما_ خانواده شهدای هسته ای_ را از خواب خرگوشی بیدار کردند.,وی افزود: این جوانان به ما پیام دادند که خانواده شهید بودن به ظاهر آسان است ولی ظرفیت بالایی را می طلبد و ما باید چنین ظرفیتی را کسب نماییم.
,احمدی روشن درباره تربیت نسل های بعدی انقلاب که فرزند شهید احمدی روشن نیز جزو همین نسل می باشد، ابراز کرد: تربیت نسل های بعدی انقلاب ابتدا به لقمه ای که در دهان فرزندان گذاشته می شود ارتباط دارد و در ادامه اگر خانواده ها به دنبال فرزندان خلف و صالح هستند باید رفتاری که از فرزند انتظار دارند را خودشان در خانه و اجتماع انجام دهند.
, تربیت نسل های بعدی انقلاب ابتدا به لقمه ای که در دهان فرزندان گذاشته می شود ارتباط دارد,وی توضیح داد: این موضوع طبیعی است که وقتی فرزندان رفتار و اعمال مطابق با شرع و قرآن ما را می بینند، آن ها هم اینگونه رفتار می کنند ولی اگر غیر ازین باشد نباید از فرزندان خود انتظار خاصی داشته باشیم.
,پدر شهید احمدی روشن در پاسخ به خبرنگار سیاسی صبح قزوین درباره پیام وی به تیم مذاکره کننده، اعلام کرد: پیام من در وهله اول توصیه و سخنان مقام معظم رهبری به تیم مذاکره کننده است.
, صبح قزوین, صبح قزوین,وی تاکید کرد: ما خانواده های شهدای هسته ای هیچ طلبی از اسلام ،جمهوری اسلامی، مردم، مقام معظم رهبری و دولت نداریم اما به عنوان یک ایرانی و یک پدر پیر و شکسته و داغدار که در این راه عزیزترین عضو خانواده خود را از دست داده است، از تیم مذاکره کننده می خواهم که شان ملت ایران را حفظ کنند و پا از خط قرمزها فراتر نگذارند.
, ما خانواده های شهدای هسته ای هیچ طلبی از اسلام ،جمهوری اسلامی، مردم، مقام معظم رهبری و دولت نداریم,وی ادامه داد: مبادا تیم مذاکره کننده به دشمنان ما اجازه دهند هر طور که می خواهند ملت ایران را تحت فشار قرار دهند و ما را رصد کنند.
,احمدی روشن خطاب به تیم مذاکره کننده، گفت: باید شان ملت ایران حفظ شود و سیاست مداران بدانند که این صنعت هسته ای به عنوان یک ودیعه و یک ارث_ از طرف شهدای هسته ای_ برای مسئولین گذاشته شده است که باید با جان و دل از آن صیانت کنند.
, باید شان ملت ایران حفظ شود,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه