logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تورم در مصر بی سابقه است

تورم در مصر بی سابقه است
قیمت کالاها و خدمات عمومی در مصر بسیار فراتر از نرخ محاسبات بانک مرکزی این کشور برای ارقام تورم تا پایان سال 2022 است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از القاهره 24، رسانه‌های مصری می‌گویند که ارقام تورم در این کشور تا پایان سال ۲۰۲۲ از رقم ۷ درصدی که بانک مرکزی مصر پیش بینی‌ کرده بود، خیلی فراتر رفته است.

با این حال امروز بانک مرکزی مصر اعلام کرد که نرخ تورم سالانه در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد ماه)، ۱۳.۲ درصد شده در مقایسه با ۱۳.۳ درصد که در ماه مه ۲۰۲۲(اردیبهشت ماه) ثبت شده بود، یعنی برای اولین بار در  هفت ماه گذشته، تورم سالانه به ۱۳.۲ درصد کاهش یافته است.

بنا به اعلام بانک مرکزی مصر، شاخص بهای کالا در ژوئن ۲۰۲۲ نرخ ماهانه ۱.۲ درصد را به ثبت رساند؛ در مقایسه با نرخ ۰.۱ درصدی در ماه مشابه سال قبل و نرخ ماهانه ۱.۶ درصدی که در ماه می ۲۰۲۲ به ثبت رسید.

شاخص بهای کالا که توسط سازمان آمار مرکزی مصر در تاریخ هفتم جولای ۲۰۲۲ اعلام شد، در ژوئن ۲۰۲۲ نرخ ماهیانه منفی ۰.۱ درصد را در مقایسه با نرخ ۰.۲ درصد ماه مشابه سال قبل و نرخ ماهانه ۱.۱ درصد در می ۲۰۲۲ به ثبت رساند. بنابراین نرخ تورم سالانه ۱۳.۲ درصد در ژوئن ۲۰۲۲ بوده است در مقایسه با ۱۳.۵ درصدی که در می ۲۰۲۲ ثبت شده بود.

سازمان مرکزی آمار مصر خبر داد که تورم سالانه در ماه ژوئن به ۱۳.۲ درصد  کاهش یافت، در حالی که در ماه می ۱۳.۵ درصد بود که اولین کاهش از نوامبر(هفت ماه پیش) شمرده می‌شود اما در خصوص تورم ماهانه، قیمت‌ها از ۱.۱ درصد تورم در ماه مه به ۰.۱ درصد در ماه ژوئن کاهش یافت.

ارقام تورم تا پایان سال ۲۰۲۲ از هدف بانک مرکزی مصر که۷ درصد (افزایش دو واحد درصد یا کمتر) بوده فراتر رفته است.

مهمترین دلایل کاهش تورم سالانه در ژوئن گذشته کاهش به ترتیب 18 و 10 درصدی میوه‌ها و سبزیجات در این کشور اعلام شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه