گزارش ویژه/
تجلی ارزشها در مسیر علم آموزی دانشجوی زنجانی
دانشجوی زنجانی برای طی کردن مسیر علم، قرآن را بعنوان کتاب راهنما استفاده می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرزنجان دوران دانشجویی دورانی است که همه، آن را به زیبایی و با خاطرات خوش یاد می کنند ولی نباید فراموش کرد که یکی از بهترین دوران و بهترین سنین برای آینده سازی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,هر کس در این دوران می تواند آزادانه کارهایی انجام دهد تا آینده خود را تامین کند.
,حضور در جمع دانشجویی و دیدن شور و نشاط جوانی، انرژی مثبت و مضاعفی را به روحیه هرکس انتقال می دهد.
,گروهی از دانشجویان زنجانی، این دوران را مغتنم شمارده و با فکر و اتکاء به ارزشهای دینی آینده ی خود را تضمین کرده اند.
,دانشجویانی که در کنار وظیفه تحصیل، در رشته های قرائت و حفظ قرآن کریم حرفی برای گفتن دارند.
,موسسه قرآنی "معراج" مکانی برای حضور دانشجویانی است که در کنار تحصیل به ترویج فرهنگ قرآنی پرداختند.
,
گفت و گوی زیر حاصل حضور عصرزنجان در موسسه قرآنی "معراج" است.
, عصرزنجان,"امیر کریمی" د ر سال 1370 در خانواده متدین در شهر زنجان متولد شده است.
,
کریمی در سن 10 سالگی، برای اولین بار دست در دست پدرش در کلاسهای قرآن موسسه دارالقرآن کریم زنجان حاضر شد و همین حضور، استعداد قرآنی او را شکوفا کرد.
,وی هم اکنون دانشجوی رشته مدیریت مالی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان است که در کنار تحصیل به همراه دوستانش که دانشجو یان رشته حقوق و حسابداری هستند با پشتکار موسسه ای را برای ترویج فرهنگ قرآنی در مرکزیت شهر جنب دانشگاه پیام نور زنجان ایجاد کردند که هم اکنون بعنوان مدیر عامل این موسسه فعالیت قرآنی دارد.
,عصرزنجان: چه افتخاراتی را تا کنون کسب کردید؟
,کریمی: در سال 1383 مقام دوم کشوری در رشته اذان و مقامهای استانی و کشوری دیگری در رشته های تواشیح و قرائت را کسب کرده و سال گذشته در مسابقات دانشجویی کشوری مقام دوم را در رشته تواشح کسب کرده ام.
,عصرزنجان: توجه به قرآن شما را از تحصیل منع نمی کند؟
,کریمی:وجود قرآن در کنار تحصیل برای هم مکمل محسوب می شوند، قاری و حافظ زمانی موفق است که بتواند از قرآن در ادامه و موفقیتهای تحصیلی خود استفاده کند.
,,
,
عصرزنجان: هدفتان از تاسیس موسسه قرآنی "معراج " چه بوده است؟
,کریمی:فکر جوان و خلاق گروهی از دوستان، ما را بر آن داشت تا برای عملی کردن راهها و نوآوری های جدید در ترویج فرهنگ قرآنی موسسه ای را تاسیس کنیم تا خلاقیتها و افکار جوانان و نوجوانان پیرو قرآن در چارچوب قانونی خود رنگ عملی شدن به خود بگیرد.
,عصرزنجان: چه ویژگیِ خاصی، این موسسه را از سایر موسسات متمایز کرده است؟
,
کریمی: تجمیع و تمرکز اساتید جوان، بنام و با انگیزه استانی، بهره گیری از نظرات اساتید پیشکسوت و صاحب نظر، استفاده از شیوه های نوین که مورد تایید شورای آموزش موسسه می باشد، برگزاری تمامی رشته ها اعم ازقرائت و حفظ در کلیه ی سنین و سطوح مختلف عمومی و تخصصی و بویژه برگزاری کلاسهای تواشیح از ویژگیهای خاص این موسسه می باشد.
,
عصرزنجان: سخن پایانی؟
,کریمی :جوانان سعی کنند از قرآن دور نباشند حتی اگر بتوانند روزانه یک آیه تلاوت کنند و نیز فراموش نکنند قدمی که در جوانی برمی دارند راهی را برای آینده خود باز می کنند، بس سعی کنند قدمی بردارند که در آینده راهی روشن پیشروی شان باشد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه