logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان:

بیش از ۹۰ درصد واحدهای صنعتی تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند

بیش از ۹۰ درصد واحدهای صنعتی تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند
باقری گفت: ۹۴۲ واحد صنعتی استان به شبکه فاضلاب متصل هستند و بالای ۹۰ درصد واحدهای صنعتی فعال کنونی زیر پوشش تصفیه خانه قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا باقری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در گفتگو با مرآت با اشاره به تحت پوشش قرارداشتن واحدهای صعنی به شبکه فاضلاب گفت: تصفیه‌خانه‌های فاضلاب صنعتی در شهرک‌های اصلی تحت پوشش این شرکت، با ۱۹۵ کیلومتر طول شبکه فاضلاب و با ظرفیت پنج هزار و ۷۶۰ متر مکعب در شبانه روز در حال بهره‌برداری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

وی با بیان اینکه در تصفیه خانه‌های شهرک‌های صنعتی استان سمنان پنج فاز یا مدول به بهره‌برداری رسیده است، افزود: تا ۲ سال آینده تعداد فازهای اجرایی این تصفیه خانه‌ها با افزایش ۲ تا ۳ مدول دیگر به حدود هشت فاز خواهد رسید.

,

باقری تصریح کرد: یک‌هزار و ۲۰۷ واحد فعال به بهره‌برداری رسیده در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان مستقر هستند که این واحدها موظف به تحویل فاضلاب‌های صنعتی بر اساس استانداردهای لازم به شبکه جمع‌آوری فاضلاب می‌باشند.

,

وی با اشاره به اینکه سیستم بازچرخانی پساب صنعتی در پنج شهرک صنعتی بزرگ استان سمنان وجود دارد، اظهار کرد: شبکه برگشت پساب صنعتی استان با ۲۲ و نیم کیلومتر ظرفیت ۲ هزار و ۸۲۷ متر مکعب در شبانه روز را دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه