رئیس کتابخانه عمومی سروآباد خبر داد
کمک 15 میلیون ریالی یک خیّر به کتابخانه عمومی
رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سروآباد از کمک 15 میلیون ریالی یک خیّر به کتابخانه عمومی روستای بیساران از توابع شهرستان سروآباد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از اورامانات، فوزیه صادقیانی، با اعلام این خبر اظهار کرد: ملا رئوف ذبیحی خیّر اهل روستای بیساران که در استان تهران ساکن است، مبلغ 15 میلیون و 365 هزار ریال به کتابخانه عمومی روستای بیساران کمک کرده است.
وی افزود: کمک این خیّر به دو صورت نقدی و غیر نقدی بود که 6 میلیون و 600 هزار ریال آن برای تامین سوخت و مصارف روشنایی و مبلغ 8 میلیون و هفتصد و شصت و پنج هزار ریال آن صرف خرید کتاب های کمک درسی برای کتابخانه عمومی روستای بیساران بوده است.
,
رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سروآباد، عنوان کرد: هم اکنون در سطح شهرستان سروآباد سه کتابخانه عمومی در شهر سروآباد، شهر اورامان و روستای بیساران دایر و فعال هستند.
,
وی با بیان اینکه بیش از هزار نفر عضو فعال در این کتابخانه های عضویت دارند، تصریح کرد: تعداد 24 هزار جلد کتاب در کتابخانه های عمومی شهرستان سروآباد موجود است.
,
صادقیانی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری سروآباد خاطرنشان کرد: شهرداری سروآباد طبق قانون موظف است، نیم درصد از درآمدهای خود را به کتابخانه های عمومی شهرستان اختصاص دهد که در سالجاری مبلغ 10 میلیون ریال از طرف شهرداری به این نهاد تخصیص داده شد.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه