نماینده ولی فقیه در استان کردستان:
جشنواره دف نوای رحمت فرصتی مغتمم برای معرفی فرهنگ کردستان است
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: هنرمندان شاخص و توانمندی های این استان در عرصه های مختلف هنری با برگزاری جشنواره هایی همچون دف نوای رحمت به همگان معرفی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح دهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت در سنندج اظهار کرد: مردم استان کردستان علاقه زیادی به هنر و موسیقی در بخشهای مختلف دارند و ساز دف یکی از موسیقیهای عرفانی مورد علاقه مردمان این دیار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی,
وی افزود: برگزاری ۹ دوره جشنواره دف نوازی در این استان و حضور شرکت کنندگانی از سراسر کشور و حتی خارج از کشور نشان دهنده جایگاه کردستان در عرصه موسیقی ایران است.
,
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: برگزاری این جشنواره با این روند زمینه ساز وحدت در جامعه است.
,
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی افزود: وجود مشاهیر بزرگ، شعر، موسیقی، هنرمندان توانمند، مساجد، تکایا و خانقاه ها جزو لاینفک فرهنگ استان کردستان است.
,
وی خاطرنشان کرد: وجود روحانیون شایسته، دانشجویان فرهیخته، ارادت به اسلام، جهاد و شهادت از سرمایه های عظیم مردمان این دیار به شمار می رود.
,
نماینده ولی فقیه در استان کردستان از برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری همچون جشنواره دف نوای رحمت به عنوان فرصتی مناسب برای بازتاب ویژگی های فرهنگی مردم کردستان یاد کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه