logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف خائن" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

وزیر علوم :

مصوبه شورا درباره کنکور ۱۴۰۲ را به بهترین نحو اجرا می کنیم

مصوبه شورا درباره کنکور ۱۴۰۲ را به بهترین نحو اجرا می کنیم
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: تلاش می‌کنیم مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور را به بهترین نحو اجرایی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت علوم، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان" ماده واحده "تکمیل و اصلاح موادی از سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) " که دیروز توسط رئیس‌جمهور و رئیس این شورا ابلاغ شد؛ تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سی‌امین جلسه شورای پذیرش و دانشجو به ریاست محمد علی زلفی‌گل، وزیر علوم و با حضور مهرداد ویس‌کرمی، عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در این شورا و عبدالرسول پور عباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و معاونان وزارت‌خانه های آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
,
 
,
وزیر علوم با بیان اینکه قانون موخر ملاک عمل است، در این جلسه گفت: اجرای مصوبه ابلاغ شده توسط رئیس جمهور در خصوص آزمون سراسری و تصریح اجرای آن از سال ۱۴۰۲ یک تکلیف قانونی است و وزارت علوم در کنار سایر وزارتخانه‌های مرتبط برای اجرای کامل این مصوبه اقدام و و برای اجرایی کردن مطلوب آن تلاش خواهد کرد.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
منبع: مهر
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه