logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

وزیر ارشاد:

گرامیداشت سهرودی، گرامیداشت فرهنگ و معرفت است

گرامیداشت سهرودی، گرامیداشت فرهنگ و معرفت است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گرامیداشت اندیشمندانی اندیشه ورز چون شیخ اشراق، گرامیداشت شان عظیم فرهنگ و معرفت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز بزرگداشت شیخ شهاب الدین سہروردی پیامی صادر کرد.
متن پیام به این شرح است:

سرزمین «سهرورد» همواره یادآور نام‌های افتخارآمیزی است که نقشی مهم در تاریخ اندیشه، حکمت، عرفان و ادب این مرز و بوم داشته است.
مفاخری بزرگ و ذیل نام سهروردی‌ها که نگین درخشان آن شهاب‌الدین یحیی سهروردی معروف به شیخ اشراق همچنان نورافشان حکمت برخاسته از معرفت ایرانی - اسلامی است و ندای آن در سراسر جهان دانش‌خواه طنین‌انداز است.
مأثر به جای مانده از این حکیم خردمند در گستره‌ای عظیم از علوم منطقی، قلفی و الهی تا داستان‌های سرشار از رموز حکمی و عرفانی که در آن مفاهیم ناب اندیشه های قرآنی، فلسفی و آیینی ایران باستان در قوه خیال انگیزش به هم می‌آمیزند و چون جویباری خروشان بر دشت بی‌کران دانندگی جاری می‌شوند، میراث گرانبهایی است که با گذشت سده‌های بیشمار همچنان سیراب‌گر جان عطشناک سالکان حقیقت‌جو است، آثاری برآمده از نوآوری‌ها و نواندیشی‌هایی که در آن مرزهای شرق و غرب پیموده می‌شوند تا حقیقت ناب معرفتی را در پیوندی عمیق با منابع اصیل الهی و انسانی نمایان سازند.
حکمه‌الاشراق سهرودی حکایت وحدتی است که در آن عقل و عشق به راهنمایی سیمرغ جبرائیلی‌اش، از غربت غرب درمی‌گذرد و در اشراقیتی جاودانی، طلوع خورشید عقلانیت را به تماشا می‌نشیند.
اینجانب امیدوار است اینک که در دولت مردمی ردای خدمت به اهل فرهنگ را بر تن کرده‌ام با عنایت حضرت حق باریتعالی و همت همکارانم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانیم نام و یاد مفاخر درخشان این مرزو بوم را آن چنان که بایه و شایسته مقام شامخ و شاخص اینان است گرامی داشته و زمینه‌های لازم به منظور شناخت بیشتر ایشان را به مثابه الگو و سرمشق تمرین معرفت‌جویی و تحقیق برای نسل‌های اکنون و آینده فراهم سازیم.
تردید ندارم که گرامیداشت اندیشمندانی اندیشه ورز چون شیخ اشراق، گرامیداشت شان عظیم فرهنگ ومعرفت است؛ پس بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی صمیمانه خود را از کوشش‌ها و پیگیری‌های دست اندرکاران مراسم گرامیداشت شیخ شهاب‌الدین سهرودی ابراز داشته و از خداوند منان توفیق و سربلندی ایشان و ایران عزیزمان را مسئلت می‌نمایم.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه