معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد:
کمیته محرم در ستاد پیشگیری از کرونا در یزد تشکیل شود
شریفی, معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد، گفت: ، پیشنهاد می شود که کمیته محرم در ستاد استانی پیشگیری از کرونا به ریاست این اداره کل تبلیغات اسلامی تشکیل شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود شریفی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به نزدیک شدن به ماه محرم و عزای سیدالشهدا (ع) اظهار کرد: با توجه به اهمیت مراسم عزاداری محرم و صفر، به ویژه دهه اول محرم برای یزدی ها و با توجه به اینکه با پیک هفتم کرونا مواجه هستیم، لازم است که پیشگیری های لازم برای جلوگیری از شیوع گسترده کرونا انجام شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,وی افزود: با توجه به اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی متولی برنامه های مذهبی و ناظر بر برنامه های هیئات مذهبی است، پیشنهاد می شود که کمیته محرم در ستاد استانی پیشگیری از کرونا به ریاست این اداره کل تشکیل شود.
,گفتنی است آمار فوتی ها و بستری بیماران مشکوک به کرونا در ماه گذشته در یزد به صورت تک رقمی بوده و بر اساس رنگ بندی کرونایی کشور، استان یزد از جمله استان های آبی رنگ کشوراعلام شد و این در حالیست که در هفته جاری استان یزد در رنگ بندی قرمز کرونایی قرار گرفت و در شبانه روز گذشته سه مورد فوتی و ۱۷۶ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است.
,براساس رنگ بندی کرونایی اعلام شده، بعد از گذشت سه ماه از حذف رنگ قرمز از نقشه کرونایی استان، مجددا شهرستان ابرکوه از وضعیت زرد خارج و در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت.
,در نقشه کرونایی جدید استان، شهرستان های تفت، خاتم و مروست نیز از وضعیت زرد به نارنجی تغییر رنگ داده است و براساس رنگ بندی جدید شهرستان های تفت، خاتم، مروست، مهریز و بهاباد در وضعیت نارنجی کرونایی، شهرستان های میبد و اشکذر در وضعیت آبی و سایر شهرستان ها در وضعیت زرد قرار دارند.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه