در باغ هنر اراضی عباس‌آباد؛

اولین پنجشنبه‌بازار صنایع‌دستی افتتاح می‌شود

اولین پنجشنبه‌بازار صنایع‌دستی افتتاح می‌شود
اولین پنجشنبه‌ بازار صنایع‌دستی در باغ هنر اراضی عباس‌آباد روز پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ به صورت رسمی افتتاح می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های به عمل آمده از سوی معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اولین پنجشنبه‌بازار صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این بازار به صورت یک روزه و با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از هنرمندان استان‌های کشور در رشته‌های متنوع صنایع‌دستی مانند سفال و سرامیک، گلیم‌بافی، نمدمالی، تولیدات چرمی دست‌دوز، حصیربافی، البسه محلی و ... روز پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ در محل اراضی عباس‌آباد تهران برگزار می‌شود.

,

این بازار صنایع‌دستی به صورت هفتگی در روزهای پنجشنبه با هدف توسعه اماکن فروش و عرضه، ترویج فرهنگ مصرف محصولات صنایع‌دستی ایرانی با حضور هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی کشور و با برنامه‌ریزی و نظارت معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی این وزارتخانه برگزار خواهد شد.

,

اولین پنجشنبه‌بازار صنایع‌دستی از ساعت ۸ الی ۲۰ روز پنجشنبه هفته جاری در باغ هنر اراضی عباس‌آباد به آدرس اتوبان حقانی، ورودی کتابخانه ملی، محوطه باغ هنر برگزار می‌شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه