logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

خاندوزی: ‌‌

توسعه مناطق آزاد فقط با رعایت برخی پیش‌شرط‌‌ها به نفع کشور است‌

توسعه مناطق آزاد فقط با رعایت برخی پیش‌شرط‌‌ها به نفع کشور است‌
وزیر اقتصاد گفت: زمانی که مدیرکل اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس بودم، هرزمان موضوع توسعه مناطق آزاد مطرح می‌شد، اعلام می‌کردیم که این اقدام منفعتی ندارد اما بعدا به این فکر کردیم که منطقه آزاد باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد تا به نفع کشور تمام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید احسان خاندوزی در مراسم اختتامیه دوره مدرسه تابستانه سیاست‌گذاری اقتصادی که توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شیرین‌ترین خاطرات من بعد از 25 سال، اولین نشست سیاست‌گذاری پولی که از طرف بانک مرکزی برگزار و ساعات طولانی به جزئیات سیاست‌گذاری پولی پرداخته شد، است.

وی افزود: بعد از آن به این نتیجه رسیدم که آنچه که می‌خواهیم انجام دهیم و یا مطالعه و تحقیق کنیم اگر به معطوف به حل مساله برای کشور باشد ارزشمند خواهد بود و کاری حائز اهمیت است که به جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم خیر برساند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: نباید نام این مراسم را اختتامیه می‌گذاشتیم زیرا کمتر از نیمی از راه طی شده و تا چند روز آینده دوره دوهفته‌ای کارورزی شروع خواهد شد و من از مسئولان برگزاری این دوره می‌خواهم که این دوهفته به سه هفته افزایش یابد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور ناشی از عدم اتصال و ارتباط بین دانش و پژوهش و حوزه اجراست، گفت: گاهی اوقات افرادی در حوزه‌هایی اظهارنظر می‌کنند که اشراف اطلاعات کافی نسبت به جزئیات مسائل ندارند و با توجه به اینکه در حوزه علوم انسانی، امکان آزمایش موضوعات در محیط آزمایشگاهی نیست، وقتی با کسانی که در حوزه اجرا سال‌ها تجربه داشته‌اند، برخورد می‌کنید، می‌توانید تئوری‌ها را تجربیات اقتصادی تفلیق کنید و اتفاق موجب می‌شود دانش آموختگان حوزه اقتصاد با تجربیات و فرایندها در محیط واقعی آشنا شوند.

خاندوزی با اشاره به تجربه خود در مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح کرد: ‌زمانی که مدیرکل اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس بودم، هرگاه که موضوع توسعه مناطق آزاد مطرح می‌شد، ما در مرکز پژوهش‌ها اعلام می‌کردیم که این اقدام منفعتی ندارد و بارها گزارش‌های کارشناسی در این باره منتشر می‌کردیم و در کمیسیون‌های مجلس ارائه می‌دادیم.

وی افزود: باوجود نتایج مطالعات و ارائه آن، باز هم قانون‌گذار برای توسعه مناطق آزاد تلاش می‌کرد و به همین دلیل در مرکز این موضوع را آسیب‌شناسی کردیم، یکی از افراد جوان و خوش‌فکر به ما گفت به جای اینکه فقط در رد توسعه مناطق آزاد گزارش دهیم، به این موضوع بپردازیم که منطقه آزاد باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد تا به نفع کشور تمام شود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در همین راستا در قانون برنامه ششم توسعه ماده‌ای گنجانده شد که آن ماده نتیجه تحقیق و پژوهش‌ در این باره بوده است.

خاندوزی با بیان اینکه لازم است کسانی که در دوره کارورزی فعالیت می‌کنند، به گزارش‌های معاونت‌های وزارت اقتصاد دسترسی داشته باشند، گفت: برای این امر با هماهنگی که انجام می‌شود، کسانی که در دوره کارورزی حضور خواهند داشت به گزارش‌ها و داده‌های آماری وزارت اقتصاد دسترسی خواهند داشت.
 
وی افزود: افراد حاضر در دوره کارورزی همچنین می‌توانند در جلسات سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف وزارت اقتصاد مانند هیات مقررات‌زدایی حضور داشته باشند؛ افراد بدون مسئولیت می‌توانند در جلسات حضور داشته باشند و با مسائل و جزئیات سیاست‌گذاری آشنا شوند و قطعا پس از گذشت چند ماه از حضور در این جلسات از نتایج آن بهره‌مند خواهند شد.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه