محسن طاهری:
راهپیمایی بزرگ اربعین هشدار به دشمنان اسلام است
مداح اهل بیت (ع) گفت: راهپیمایی بزرگ اربعین در قالب اجتماع عظیم مسلمانان به ویژه شیعیان جهان هشدار بزرگ و جدی به دشمنان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محسن طاهری در گفت وگو با خبرنگار «دیارباران» در آستانه اربعین حسینی نهضت عاشورا را نماد استکبار ستیزی با قدمت بیش از هزار سال معرفی کرد و گفت: قیام امام حسین (ع) به آزادی خواهان جهان درس آزادی، مقاومت و استقلال داده است و بی شک شاگرد اول مکتب عاشورا نظام جمهوری اسلامی ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «دیارباران»,وی افزود: شهدای ایران در دوران دفاع مقدس استکبار ستیزی را به معنای واقعی تبیین کردند و در این راستا به الگویی بزرگ به عنوان محصول محتوای قیام عاشورا در جهان تبدیل شده است.
,این مداح اهل بیت(ع) با تشریح محتوای راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی، تصریح کرد: موج عظیمی از مسلمانان و ارادتمندان آستان مقدس امام حسین (ع) در اجتماع بزرگ اربعین با یک دنیا اخلاص و دل به دریا زدن خود را به مراسم عزای چهلم سرور و سالار شهیدان می رسانند تا به دریای عظیم محبان اهل بیت (ع) متصل شوند.
,وی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری نگاه و دیدگاه فوق العاده ای به زیارت اربعین دارند، اضافه کرد: ملت ایران و مسلمانان جهان محبت سید الشهدا (ع) را در سینه دارند و دشمن با هیچ توطئه ای نمی تواند این ارادت را از سینه شیعیان پاک کند.
,طاهری در خاتمه اظهار کرد: دشمنان اسلام به منظور خاموشی چراغ محبت اهل بیت (ع) دنبال اقدامات تروریستی در حین مراسم هایی مانند راهپیمایی بزرگ اربعین است اما معجزات الهی موانع را از سر راه زائران آستان حسینی بر می دارد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه