نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

آیت ‌الله نوری همدانی، در فتنه 88 چراغ هدایت بود

آیت ‌الله نوری همدانی، در فتنه 88 چراغ هدایت بود
امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان سمنان، پاسداری و مرزبانی از دین را از مصداق بارز آیت‌الله نوری همدانی دانست و گفت: آیت ‌الله نوری همدانی مرجع عالیقدری که در فضای ظلم‌آمیز فتنه 88 نور و چراغ هدایت بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخه طوبی،‌آیت الله سیدمحمدتقی شاهچراغی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان سمنان در دیدار با علما، فضلا،‌ائمه جمعه و جماعات استان سمنان در امامزاده یحیی(ع) سمنان با بیان اینکه اسلام برای علمای شایسته ویژگی هایی را معرفی کرده است، گفت: خشیت و ترس از خدا،‌ پاسداری و مرزبانی از دین،‌بصیرت و روشنگری، حامی محرومان و مظلومان بودن از وی‍ژگی‌های آنها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شاخه طوبی،‌, شاخه طوبی,

امام جمعه سمنان، حضرت آیت ‌الله نوری همدانی را مصداق روشن همه این امور دانست و افزود: مرجع تقلیدی که 19 دی با سخنرانیشان در قم شعله ور شد.

,

وی در ادامه تصریح کرد: آیت ‌الله نوری همدانی مرجع عالیقدری که در فضای ظلم‌آمیز فتنه 88 نور و چراغ هدایت بود.

,

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به اینکه 22 حوزه علمیه خواهران و برادران در این استان  وجود دارد، گفت: این استان دارای 110 هزار دانشجو است.

,

شاهچراغی در ادامه بیان کرد:‌ خوشبخانه استان سمنان از نظر وحدت و اتحاد بین مردم در حد بسیار خوب و رضایت‌بخشی قرار دارد و میان مردم و مسئولان اتحاد و انسجام مطلوبی حکمفرماست.

,

امام جمعه سمنان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره اینکه اگر تیپ 12 قائم (عج)‌سمنان نبود، دشمنان ممکن بود تا کرمانشاه پیشروی کنند، بیان کرد: استان سمنان سه هزار شهید که همگی در میدان رزم و نبرد به شهادت رسیده‌اند، دین خود را به نظام و انقلاب ادا کردند.

,

 

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه