حجت الاسلام موسی احمدی خاطرنشان کرد: یکی از درخواست مردم شریف حوزه انتخابیه ام روشن شدن تکلیف آلایندگی های در منطقه است که بارها در کمیسیون انرژی به آن پرداخته شده است .
این نماینده افزود:در صحن علنی مجلس به وزیر نفت تذکر دادم در بحث آلایندگی پارس جنوبی ورود جدی داشته باشد.
همچنان ایشان اضافه کردند: وزیر نفت اقداماتی نیز برای کاهش آلایندگی پارس جنوبی در دستور کار قرار داده است تلاش می کنم به عنوان نماینده مردم منطقه در مجلس، علاوه بر روشن شدن موضوع آلایندگی صنایع پارس جنوبی، اقدامات موثری هم در کاهش آلودگی و آلایندگی پارس جنوبی بردارم.
وی تصریح کرد: اوایل هفته به دلیل شات دون فازهای 12،15 و 16 پارس جنوبی، ساعاتی آلودگیهایی در منطقه ایجاد شد که باعث نگرانیهایی شد و در تذکر کتبی بر لزوم رفع آلایندگی منطقه پارس جنوبی با توجه به راه اندازی فازهای 12، 15 و 16 به وزیر نفت تاکید کردم.
نماینده دیر، کنگان، جم و عسلویه در پایان گفت: با این نشستها و تذکرات تلاش می کنم مسئولان امر در جریان موضوع قرار بگیرند و حساسیت ها ایجاد شود.
انتهای پیام/پ
ارسال دیدگاه