logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه مطرح کرد؛

تکمیل پروژه فاضلاب شهری کرمانشاه نیازمند ۲۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار

تکمیل پروژه فاضلاب شهری کرمانشاه نیازمند ۲۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار
رضا داوودی گفت: برای تکمیل فاضلاب شهر کرمانشاه که مشکل از شبکه جمع آوری خطوط انتقال ایستگاه پمپاژ و دو مدول تصفیه خانه فاضلاب است ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا داوودی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص دفع فاضلاب شهری، اظهار داشت: پروژه فاضلاب کرمانشاه پروژه بزرگ و درحد مگا پروژه است که دارای مولفه های متعددی است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: این پروژه شامل شبکه جمع‌آوری فاضلاب، خطوط انتقال، ایستگاه های پمپاژ و تصفیه خانه های فاضلاب است که در حال حاضر یک مدول تصفیه خانه فاضلاب را برای جمعیتی بالغ بر ۳۲۵ هزار نفر با ظرفیت ۶۰ هزار مترمکعب در شبانه روز در مدار بهره‌برداری داریم.

وی خاطر نشان کرد: در سنوات گذشته نیز پروژه های متعددی از جمله شبکه جمع‌آوری فاضلاب انجام شده که در حال حاضر ۷۰ درصد این شبکه به صورت مهندسی شده اجرا شده است.

داوودی بیان داشت: ۳۰ درصد باقی مانده نیز به صورت شبکه سنتی انجام می شود و در برنامه داریم با توجه به میزان سهم اعتباراتی که سالانه ابلاغ می شود به ترتیب بتوانیم آنرا به شبکه مدرن مهندسی شده تبدیل کنیم.

وی گفت: شبکه های جمع آوری فاضلاب به صورت سنتی هستند عمدتاً در بافت قدیمی و اصلی شهر کرمانشاه هستند که کار کردن در آن نقاط بسیار مشکل است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه اظهار داشت: در حال حاضر ۳۲۰ کیلومتر در این مناطق باید کار شود که کار بسیار سنگین و پر هزینه ای است چرا که از نظر جغرافیایی و بافت شهری شرایط خاصی دارد و کوچه ها اکثراً کم عرض و منازل فرسوده هستند و باید به ترتیب کار آنها شروع شود.

وی ادامه داد: در شهر کرمانشاه دو رودخانه داریم که یک رودخانه آن قره سو درست از میان شهر عبور می کند و یک رودخانه هم آب شوران است که متاسفانه در این ۲ رودخانه ورود فاضلاب های خام را داریم که اسباب اعتراض مردم را به دنبال داشته و دارد.

داوودی افزود: برای جمع‌آوری فاضلاب ها اولویت مدیریتی و اعتباری را پیش رو داریم که در حال حاضر برای تکمیل فاضلاب شهر کرمانشاه که مشکل از شبکه جمع آوری خطوط انتقال ایستگاه پمپاژ و دو مدول تصفیه خانه فاضلاب است ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم.

وی گفت: تنها برای دو مدول تصفیه خانه ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با توجه به اعتبارات ابلاغی در زمان کوتاه امکان پذیر نیست، برای بحث جداسازی رودخانه از قره سو نیز اولویت اصلی و نهایی ما تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب و تصفیه آنها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه