logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

راهیابی 20 متن نمایشی به صورت قطعی به مرحله بازبینی جشنواره تئاتر

راهیابی 20 متن نمایشی به صورت قطعی به مرحله بازبینی جشنواره تئاتر
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تنگستان گفت: 20 متن نمایشی به مرحله بازبینی هشتمین جشنواره استانی تئاتر طنز تنگستان راه یافتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنگستان نما، عبدالرضا جمشیدی با اشاره به استقبال خوب گروه‌های نمایشی استان از این جشنواره افزود: پس از انتشار فراخوان هشتمین جشنواره استانی تئاتر طنز استان بوشهر که هر سال به میزبانی تنگستان برگزار می‌شود، 28 متن نمایشی از سراسر استان به دبیرخانه ارسال شد که از میان 20 متن توسط هیئت بازخوان جشنواره مورد تایید قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما، ,

وی تاریخ بازبینی آثار راه یافته به مرحله بازبینی جشنواره را اواخر دیماه عنوان کرد و گفت: زمان برگزاری این جشنواره نیمه دوم بهمن ماه امسال و مکان آن نیز در مجتمع فرهنگی هنری اهرم خواهد بود.

,

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تنگستان مشکلات مالی را از مهم‌ترین موانع برنامه‌های فرهنگی هنری در سطح استان و شهرستان ذکر کرد و گفت: با وجود منابع مالی محدود اداره کل ارشاد استان و انجمن هنرهای نمایشی، امیدواریم مسئولان استان و شهرستان حمایت‌های خود را از برگزاری این جشنواره دریغ نکنند.

,

بر اساس این گزارش دوستی در آخرت، ثروت مجازی، آشی برای واسموس، بازرس نیکلای گوکول، رنگو در دهکده موش‌ها، اسکاتلندی‌ها و دزد بغداد، مجمع دیوانگان، حکیم قلی و ماجرای یک جن، نوشدارو برای همه، اسب، مضحکه طبع و طرب، دالتون‌ها 2012، بر الیاسو چه گذشت؟، 14 تمبلو، اوسنه گمشده طلا، چسپونک، خواستگاری، سرعت گیر(خیابانی)، بینوایان، ویکتور چه گفت؟(خیابانی) و زیر پوست شهر(خیابانی) 20 نمایش راه یافته به بخش بازبینی جشنواره طنز تنگستان هستند.

,

 

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه