تمهیدات پلیس برای اربعین حسینی

تمهیدات پلیس برای اربعین حسینی
جانشین پلیس پیشگیری نیروی انتظامی از آمادگی این نیرو برای مراسم اربعین حسینی در سراسر کشور به ویژه شهرهای قم، تهران و خراسان رضوی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سردار معصوم بیگی با اشاره به فرا رسیدن اربعین حسینی و ازدحام زائران در مرزهای جنوبی کشور، اظهارداشت: با تشکیل قرارگاه اربعین در پلیس پیشگیری، برنامه های ویژه ای برای تامین امنیت و ارائه خدمات انتظامی به زوار عزیز از سوی این پلیس اتخاذ شد.

وی افزود: به منظور مدیریت رفتار مجرمان که تابعی از عوامل وضعی است، تقویت انتظامی استان های درگیر با این موضوع و در مسیر زائران با اولویت استان های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه هنگام بازگشت زوار، پلیس پیشگیری در آمادگی کامل قرار دارد، گفت: هماهنگی های لازم برای اسکان زائران در استان های یاد شده با استفاده از ظرفیت های استانی و محلی باید مدنظر باشد که با توجه به فصل سرما مشکلی ایجاد نشود.

جانشین پلیس پیشگیری ناجا در خاتمه گفت: با توجه به برگزاری مراسم های ویژه اربعین حسینی در استان های قم، مشهد و تهران و نیز برنامه "بازماندگان از حرم" که قرار است از چند نقطه تهران به سمت حرم "حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)" حرکت کنند، تمهیداتی اتخاذ شده و در این روز کلیه کلانتری ها و پاسگاه های سراسر کشور در آمادگی کامل قرار دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه