logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

طی بارندگی‌های اخیر؛

رکورد تماس‌های شهروندی در سامانه 137 پلاس شکسته شد

رکورد تماس‌های شهروندی در سامانه 137 پلاس شکسته شد
در پی بارش‌های اخیر در شهر تهران، رکورد ثبت درخواست‌های شهروندان در سامانه 137 پلاس شکسته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با شروع بارندگی‌های گسترده در سطح شهر تهران، مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی (137+) ضمن آمادگی کامل و به صورت 24 ساعته به مشکلات و معضلات شهروندان و مشارکت آنها در اعلام نقاط خطرساز و رفع آب ‌گرفتگی‌ها پاسخ داد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رضا ناصری سرای رئیس مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی (137+) گفت: طی روزهای پنج‌شنبه 6 مراداد ماه تا روز دوشنبه 10 مرداد بیش از 50 هزار تماس با سامانه 137پلاس برقرار شد که این آمار، بالاترین میزان تماس شهروندان با سامانه 137 پلاس در سال‌های اخیر است. 
,
 
,
ناصری سرای با بیان اینکه بیشترین تعداد تماس‌ مربوط به روز شنبه 8 مرداد ماه با دریافت بالغ بر 13 هزار و 300 تماس شهروندی بوده است، اظهار کرد: بیش از 80 درصد تماس‌های شهروندان منجر به پاسخگویی و ثبت درخواست شده است. 
,
 
,
وی مهم‌ترین پیام‌های درخواستی شهروندان در این بازه زمانی را مربوط به لایروبی جوی ( در مناطق 4، 18 و14)، نظافت معابر و کوچه‌ها (در مناطق 4،12 و 5)، آب گرفتگی جوی و ورود آب به ساختمان (در مناطق 4،3 و6)، جمع آوری زباله و ضایعات (در مناطق 4، 5 و15)، رفع خطر درختان خشک و در حال سقوط (در مناطق 4، 15 و1) و آب گرفتگی سطح معابر ( در مناطق 4، 11، 12، 1، 3 و 5) اعلام کرد و افزود: با توجه به آماده باش اکیپ‌های اجرایی نواحی و نیروهای ستادی سامانه، تماس‌های دریافتی از سوی کارشناسان سامانه 137پلاس در کمترین زمان به مسئولان اجرایی انعکاس داده شد تا نسبت به رفع مشکلات و معضلات اقدام کنند. 
,
 
,
ناصری سرای با اشاره به حجم بالای تماس‌ها و طولانی بودن صف‌ انتظار شهروندان جهت برقراری ارتباط با کارشناسان پاسخگو، زمان انتظار شهروندان برای ثبت درخواست کمتر از ده دقیقه عنوان کرد. 
,
 
,
وی در ادامه ضمن تشکر از تلاش‌ها و زحمات مجموعه مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی (137+) که در روزهای بارانی و فشار کاری بالا پاسخگوی درخواست‌های شهروندان بودند، بر تداوم مسیر خدمت‌رسانی به مردم تاکید کرد.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه