logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس سازمان محیط زیست کشور خبر داد؛

حل مشکل آب شرب و زیرساخت جاده ای رابر

حل مشکل آب شرب و زیرساخت جاده ای رابر
علی سلاجقه از سه مصوبه اصلی هدیه ماحصل سفر به زادگاه خود خبر داد و گفت: ۳ مصوبه اساسی بحث جاده رابر-کرمان، آب به عنوان اولویت دوم مخصوصا آب شرب و زیرساخت جاده ها در دستورکار قرار خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور در گفت و گو با راه آرمان در خصوص تحقق شعار سال گفت: تحقق شعار سال در گرو استفاده از تمام ظرفیت هاست،تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین شعار سال استقرار پیدا می کند ما خودمان به این نکته توجه داریم.

وی افزود: خوشبختانه ظرفیت همه دستگاه های اجرایی کشور و وزارتخانه ها و سازمان ها شعار اصلی شان است، آیین نامه خیلی خوبی تدوین شده در این آیین نامه ما مکلفین در چارچوب آن کار انجام دهیم.

سلاجقه اظهار کرد: ما اعتقاد داریم هر جا دانش وارد شود؛ تخریب محیط زیست خیلی کاهش پیدا می‌کند.

 نماینده تام الاختیار رئیس جمهور از۳ مصوبه اصلی هدیه ماحصل سفر به زادگاه خود خبر داد و گفت: ۳ مصوبه اساسی بحث جاده رابر-کرمان،بحث آب به عنوان اولویت دوم مخصوصا آب شرب و آسفالت جاده ها این مباحث داریم تا مباحث دیگر پیگیری می شود.

وی، از رفع مشکلات اولویت بندی شده برای نجات این شهرستان خبرداد و گفت: در دولت و در شورای اداری در حضور ریاست جمهوری این مباحث را هم مطرح می شود اولویت اول جاده است؛ جاده رابر به کرمان به یک مسافت ۳۳ کیلومتر متاسفانه همچنان دستخوش مسائل پیچیده شده وجایگاهی ندارد همین جا از شرکت مس می خواهم هر چه سریعتر به تعهدات خود عمل و این جاده در یک بازه زمانی ۶ تا یکساله تمام کنند و از وزیر راه و شهرسازی می خواهم به عنوان نماینده رئیس جمهور این اتفاق بیفتد.

سلاجقه اولویت دوم را آب شرب و اولویت سوم را زیرساخت های جاده ای دانست و افزود: وضعیت جاده ای بسیار نامناسب و عرض بسیار کم غالب جاده های خود شهر رابر آسفالت نیستند و این زیرساخت ها بیشتر تداعی گر سال های قبل از انقلاب است.

وی همچنین وضعیت بهداشت و درمان گفت: ساختمان بیمارستان رابر ساخته شده اما خدمات دهی آن در حد یک بهداری است که این اصلا پذیرفته نیست باید وزیر بهداشت با توجه به شاخص های که برای بیمارستان رابر مطرح است این شاخص ها حذف و کار در بعد ساختمان انجام شده از بعد تجهیزات و پزشک متخصص مقیم هم اتفاق افتد.

سلاجقه با بیان اینکه خوشبختانه اشتغال استان کرمان وضعیت مناسبی دارد ولی شهرستان رابر در تراز مناسبی نیست افزود: این می طلبد معادن فعال هم حتما نسبت به جذب این جوانان پیگیری لازم انجام شود و نسبت به تعهدات و مسئولیت هاعمل کنند.

وی همچنین بیان کرد: به فرموده حاج قاسم عزیز؛ ما معجزه نمی توانیم کنیم ولی تلاشمان را می کنیم انتظار از این دولت فوق العاده بالاست دولت در فشار اقتصادی قرار دارد نگاه دولت رو جلواست و یک گام در این فرصت به جلو کشور را حرکت می دهد و مطمئن باشید این مسائل را ما پیگیری می کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه