logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

عضو کتابخانه عمومی "فرهیختگان ایسین" بندرعباس سیمرغ زرین گرفت

عضو کتابخانه عمومی "فرهیختگان ایسین" بندرعباس سیمرغ زرین گرفت
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان گفت: یک عضو کتابخانه عمومی "فرهیختگان ایسین" بندرعباس در جشنواره ملی سیمرغ، موفق به کسب دریافت سیمرغ زرین شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امینه دریانورد امروز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: مائده غریب نواز از شهرستان بندرعباس و عضو کتابخانه عمومی فرهیختگان ایسین از بین ۱۵۰ نفر شرکت‌کننده در مرحله نهایی در بخش قصه‌گویی و در رده کودک جشنواره ملی سیمرغ، با کسب مقام اول سیمرغ زرین جشنواره را به خود اختصاص داد.

وی افزود: این جشنواره روز گذشته به مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان در ۲ بخش قصه‌گویی و مجری‌گری با حضور ۱۵۱ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف کشور در استان قزوین برگزار و در بخش نفرات برتر بخش قصه‌گویی کودک «مائده غریب نواز» از بندرعباس نفر اول معرفی شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان بیان کرد: این جشنواره در میان گروه‌های سنی پنج تا هشت سال، گروه ۹ تا ۱۲ سال و همچنین ۱۳ تا ۱۸ سال در ۲ بخش قصه‌گویی و مجری گری برگزار شد.

دریانورد خاطرنشان کرد: در مجموع شرکت‌کنندگان ۶۰ نفر از قزوین و ۹۱ نفر از سایر استان‌ها مانند تهران، اصفهان، خراسان رضوی، هرمزگان، فارس حضور دارند و که برنامه‌های متنوعی طی این دو روز برای آنها تدارک دیده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه