logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

سرپرست فرمانداری قصرقند خبر داد؛

قدرت‌نمایی دوباره مونسون در قصرقند

قدرت‌نمایی دوباره مونسون در قصرقند
در آخرین روزهای مردادماه سامانه مونسون فعالیت دوباره خود را در جنوب استان سیستان و بلوچستان از سر گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: بر اثر فعالیت این سامانه رودخانه های پاسک و کوشات ازشاخه های فرعی رودخانه بزرگ کاجو سیلابی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

سایگانی افزود :در پی بارندگی های دیروز  در بالا دست شهرستان قصرقند پدر و پسری که گوسفندان خود را برای چرا به حاشیه رودخانه پاسک برده بودند بین دو‌سیل گرفتار شدند.
 
وی گفت: با همت و همکاری نیروهای هلال احمر، شهرداری، صمت و ماشین آلات مردمی پس از دو ساعت این دو نفر نجات پیدا کرده و به آغوش خانواده ی خود برگشتند.
 
سرپرست فرمانداری از مردم خواست ضمن توجه به هشدارهای هواشناسی جدا از نزدیک شدن به حاشیه رودخانه ها خودداری کنند.
 
بنابر اعلام اداره کل هواشناسی ، براساس بررسی آخرین تصاویر ماهواره و نقشه های پیش یابی آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، تا پایان هفته در ارتفاعات جنوبی بویژه در جنوب شرق و شرق سواحل رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید لحظه ای پیش بینی می شود، که روزهای پنجشنبه و جمعه تقویت شده و آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها دور از انتظار نیست.
 
بنا بر این گزارش تا پایان هفته در نواحی شمالی وزش باد نسبتا شدید و گردوخاک خواهیم داشت.
 
دراین مدت در زاهدان و سایر نقاط نواحی مرکزی، نوار شرقی و غربی استان افزایش غبار و وزش باد متوسط گاهی گردوخاک خواهیم داشت و دریای عمان در نواحی شرقی مواج است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه