logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

حواشی جدید در پیست

اعتراض رکابزن کوهستان، پاسخ فدراسیون دوچرخه سواری؛ ادعایت را ثابت کن!

اعتراض رکابزن کوهستان، پاسخ فدراسیون دوچرخه سواری؛ ادعایت را ثابت کن!
به عدم اعزام دوچرخه سوار کوهستان به کاپ جهانی سبب بروز حواشی جدیدی در فدراسیون دوچرخه سواری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فدراسیون دوچرخه سواری با حواشی عجیب و غریبی درگیر شده است. حسین زنجانیان قهرمان دوچرخه سواری کوهستان در صفحه شخصی خود به انتقاد از رسول هاشم کندی سرپرست فدراسیون پرداخت. زنجانیان که به دنبال معرفی نامه از فدراسیون بوده برای حضور در رقابتهای جهانی ایتالیا بوده، اما ظاهرا فدراسیون دوچرخه سواری با او همکاری نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

زنجانیان در این باره نوشت: «به دلیل بی لیاقتی فدراسیون و بی برنامگی رشته کوهستان و نبود حتی یک اردوی آماده سازی در  دو سال اخیر، برای حفظ آمادگی خودم تصمیم به شرکت در مسابقات جهانی ایتالیا با هزینه شخصی گرفتم. بعد از دو ماه پیگیری برای انجام پروسه سفر به ایتالیا و انجام تمام مراحل فقط به یک معرفی نامه نیاز داشتم، اما سرپرست فدراسیون آقای هاشم کندی با رزومه مزین شده به دوپینگ با کمال بی ادبی و بی احترامی به من،  از صدور معرفی نامه خودداری کرد و به سادگی زحمات بیش از یک دهه‌‌ام را پایمال کرد. آقای هاشم کندی ابتدا طرز رفتار و برخورد با ورزشکار را یاد بگیرید بعد مدیریت!»

در همین راستا فدراسیون دوچرخه سواری با انتشار اطلاعیه ای به ادعاهای زنجانیان پاسخ داد و پرده از رفتارهای این رکابزن شاکی برداشت.

,
,
,

در این اطلاعیه آمده است: در پی برخی حاشیه سازی ها و اخبار ضد و نقیضی که درخصوص عدم اعزام حسین زنجانیان به مسابقات کاپ جهانی ایتالیا، فدراسیون دوچرخه سواری جهت تنویر افکار عمومی در این خصوص توضیحاتی را ارائه نمود.
با توجه به درخواست حسین زنجانیان ملی پوش دانهیل کشورمان جهت حضور در کاپ جهانی ایتالیا به همراه همسر خود، فدراسیون از ایشان درخواست کرد تا از هیات استان یا باشگاه مربوطه جهت اقدامات لازم معرفی نامه ارائه نماید که این اتفاق افتاد. فدراسیون دوچرخه سواری نیز حسب سابقه فنی و اخلاقی این ورزشکار جهت دریافت شورای برون مرزی نیز برای شخص او اقدام کرد که این امر نیز میسر شد. کمیته تیم های ملی با در نظر گرفتن شرایط فعلی این ورزشکار که بیش از 2 سال از حضور در رویدادهای بین المللی فاصله داشته، به این نتیجه رسید که حضور ایشان نتیجه ای مطلوب در بر نخواهد داشت، کمیته تیم های ملی فدراسیون پس از بررسی های نهایی تصمیم گرفت زنجانیان را به این مسابقات اعزام نکند و این موضوع به صورت تلفنی به زنجانیان انتقال داده شد. متاسفانه طی دو سه روز اخیر و از سوی نزدیکان زنجانیان حاشیه سازی هایی توام با توهین و ناسزا به سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری صورت گرفت که کمیته انضباطی فدراسیون جهت اثبات ادعاهای این ورزشکار تشکیل و تصمیم گیری خواهد کرد.

,
,

در پایان لازم به ذکر است فدراسیون دوچرخه سواری بدون توجه به فضا سازی های مسموم برخی حاشیه سازان در شبکه های اجتماعی رسالت خود را همچنان حفظ کرده و اجازه نمی دهد استعداد و توانایی های فنی ورزشکاران بازیچه دست این جریان سازی ها شود.


 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه