logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

یک زن رئیس بخش ایران در موساد شد

یک زن رئیس بخش ایران در موساد شد
سازمان موساد از انتصاب دو مقام زن در این نهاد جاسوسی از جمله یک زن به عنوان رئیس بخش ایران در این نهاد صهیونیستی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی اعلام کرد، دو زن را در دو پُست حساس در این سازمان منصوب کرده است.

بر اساس این گزارش، در اطلاعیه موساد آمده، برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن با نام اختصاری «ک» در پستی حساس یعنی «دفتر ایران» در موساد منصوب شده است.

در این اطلاعیه اعلام شده، زن دیگری با نام اختصاری «الف» نیز در پستی مهم یعنی رئیس مرجع اطلاعات «جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات» منصوب شده است.

موساد اعلام کرد، رئیس بخش ایران مسؤول راهبرد موساد در تعامل با «همه جوانب تهدید ایران و فرماندهی یکپارچگی عملیات، تکنولوژی و اطلاعات در سازمان با ارتش اسرائیل و تمام دستگاه‌های امنیتی» است، وی از پیشکسوتان اطلاعاتی است و در حال حاضر نیز یکی از بالاترین، مهم‌ترین و تأثیرگذارترین سمت‌ها را در موساد برعهده دارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده، خانم «الف» نیز نزدیک به بیست سال است که در مرکز عملیات اطلاعاتی موساد مشغول است. وی مسؤول قاعده‌سازی تصویر اطلاعاتی استراتژیک داخلی در مسایل مختلف از جمله برنامه هسته‌ای ایران، تروریسم جهانی، عادی‌سازی روابط با جهان عرب و اطلاعات مربوط به همه عملیات موساد است و صدها کارمند در جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل آن را مدیریت می‌کند. معاون وی نیز یک خانم با نام اختصاری «ه» است.

در همین رابطه «دیوید بارنیا» رئیس موساد گفت، خانم دیگری به نام «ه» به عنوان معاون سازمان اطلاعات و نیز یک خانم با نام اختصاری «ص» به عنوان معاون منابع انسانی منصوب شدند، بنابراین اکنون چهار زن در رأس موساد مشغول به کار هستند.

وی افزود، بالاترین سمتی که یک زن در موساد داشته مربوط به سی سال پیش بوده، «الیزا ماگن- هلوی» در آن زمان معاون مدیر این سازمان بود.

موساد عملیات‌های جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی در خارج فلسطین را بر عهده دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه