مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد؛
آخرین آمار کرونا در کشور ۱ شهریور ۱۴۰۱/ شناسایی ۳۲۲۷ بیمار جدید و فوت ۵۶ نفر دیگر
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از شناسایی ۳ هزار و۲۲۷ بیمار جدید و فوت ۵۶ نفر دیگر در کشور خبر داد و اعلام کرد در شبانه روز گذشته ۶۸ هزار و ۴۳۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۶۴ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۷۸۰ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۳۱۶ هزار و ۷۷۷ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۱۲۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۶۸۰ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۶۸ هزار و ۴۳۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ., .,,
از دیروز تا امروز ۱ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۲۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۷۲۶ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۱۳ هزار و ۹۲۸ نفر رسید.
, .,فوت ۵۶ نفر دیگر در کشور براثر کرونا
,متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۶ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۳ هزار و ۵۰۵ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۲۴۹ هزار و ۴۵۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
, ., .,,
۱۳۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۳ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۵۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
, ., .,,
در حال حاضر ۱۰۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
, .,,
گفتنی است که تعداد موارد ابتلا به کرونا به نسبت روز گذشته ۸۶۱ نفر و تعداد موارد فوتی ۶ تن کاهش پیدا کرده است.
, .]
ارسال دیدگاه