اخبار داغ

سرپرست حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری تاکید کرد؛

جلوگیری از هر فعالیتی که منجربه تخریب محیط زیست می‌شود

جلوگیری از هر فعالیتی که منجربه تخریب محیط زیست می‌شود
سعید یوسف‌پور گفت: در راستای انتقال آب، هر فعالیتی که منجر به تخریب محیط زیست شود جلو آن را می گیریم و موظف هستیم با عاملین آن برخورد کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید یوسف پور سرپرست محیط زیست چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: طی 15 سال گذشته همکاران ما در حوزه محیط زیست جلو طرح های انتقال آب را گرفته اند و اجازه نداده اند که این طرح ها به نتیجه برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی با اشاره به اینکه هر فعالیتی که بخواهد به محیط زیست آسیب برساند ما جلو آن را می گیریم تصریح کرد: در طرح ها تا جایی که قوانین اجازه دهد از ظرفیت محیط زیست استفاده می کنیم.

یوسف پور در بخش دیگر از صحبت های خود با اشاره به اینکه چهار شهرک صنعتی در این استان وجود دارد که تصفیه خانه صنعتی دارد بیان داشت: لازم است ما بقی شهرک های صنعتی نیز مجهز به تصفیه خانه شوند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پسماندها ما چاره ای نداریم جز اینکه تفکیک از مبدا را اجرایی کنیم گفت:برای دفع پسماندها جای مناسبی نداریم، محیط زیست در مسئله پسماندها وظیفه نظارتی را بر عهده دارد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه