logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

لیگ برتر بسکتبال بانوان| مبلغ ورودیه تیم‌های شرکت‌کننده در رقابت‌ها نصف شد

لیگ برتر بسکتبال بانوان| مبلغ ورودیه تیم‌های شرکت‌کننده در رقابت‌ها نصف شد
نایب رئیس بانوان فدراسیون بسکتبال اعلام کرد در جهت تسهیل شرایط برای تیم‌های شرکت‌کننده در لیگ برتر بانوان مبلغ ورودیه تیم‌ها تقریباً نصف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فتانه ملک درباره قرعه‌کشی لیگ برتر بسکتبال بانوان اظهار داشت: با توجه به شرایط مالی برخی تیم‌ها تصمیم گرفتیم مسابقات را با حضور ۱۰ تیم از ۲۲ مهر ماه آغاز کنیم و در جهت تسهیل حضور تیم‌های شرکت‌کننده مبلغ ورودیه را تقریباً نصف کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه افزود: قضاوت و بررسی شرایط لیگ برتر امسال زود است، چون رئیس فدراسیون و همکاران دیگری که در این مورد کار می‌کنند در حال رایزنی با اسپانسرهایی هستند که ماندگاری بیشتری داشته باشند.
,
 
,
نایب رئیس بانوان فدراسیون بسکتبال به مشکل اسپانسرهای حاضر در لیگ برتر اشاره کرد و گفت: به دلیل نداشتن پخش رسانه‌ای مسابقات، اسپانسرها تمایل زیادی برای حمایت از بسکتبال بانوان ندارند و از طرفی تیم‌ها مشکلات مالی دارند. در عین حال برخی تیم‌ها به دلیل سابقه‌ای که در لیگ دارند مایل به حضور در مسابقات هستند. بنابراین تنها کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که مسابقات را با حضور همین ۱۰ تیم برگزار کنیم و سقوط به لیگ دسته یک نداشته باشیم تا تیم‌ها با استرس کمتری در رقابت‌ها شرکت کنند.
,
 
,
وی همچنین از جایگزین کردن تیم‌های جدید در صورت انصراف برخی تیم‌ها خبر داد و یادآور شد: در لیگ برتر امسال این گزینه را گنجانده‌ایم که تیم‌هایی که هنوز شرایط حضورشان مشخص نشده است و اسپانسر ندارند اگر تا قبل از شروع مسابقات لیگ برتر انصراف دهند تیم دیگری جایگزین کنیم تا سال آینده بتوانیم تعداد تیم‌ها را به عدد ۱۲ برسانیم.
,
 
,
ملک همچنین در مورد کمک به تیم‌های لیگ برتری خاطر نشان کرد: کمکی که به تیم‌ها توانستیم داشته باشیم این بود که مبلغ ورودیه را کمتر از تیم‌های آقایان در نظر گرفته‌ایم، یعنی تقریباً نصف مبلغی را که تیم‌های آقایان پرداخت می‌کنند، اما واقعاً شرایط سختی است.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه