logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

طی یکسال گذشته صورت گرفت؛

انعقاد ۷۰ قرارداد عمرانی در شهرک‌های صنعتی استان سمنان

انعقاد ۷۰ قرارداد عمرانی در شهرک‌های صنعتی استان سمنان
معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: طی یک‌سال گذشته قرارداد اجرای‌ ۷۰ پروژه عمرانی و زیربنایی‌ با اعتبار بالغ بر ۲ هزار و ۴۱۳ میلیارد ریال در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، محمد درویش پروری معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پروژه‌های‌ زیرساختی‌ از محل منابع طرح‌های‌ عمرانی و بودجه‌های داخلی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در راستای رونق تولید منعقد شده است،گفت: اجرای شبکه گاز، خط انتقال آب، رمپ ورودی‌ و خروجی، شبکه روشنایی و ۲۰ کیلوولت، ساخت و نصب علائم راهنمایی، پست هوایی، شبکه مخابرات و ... از جمله قراردادهای عمرانی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان است که در یکسال گذشته منعقد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

معاون فنی‌ شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به رسالت‌های‌ این شرکت، ادامه داد: اجرای زیرساخت‌های لازم با هدف استقرار واحدهای صنعتی و بسترسازی مناسب در بخش تولید و صنعت از جمله این رسالت‌ها است.

,

درویش گفت: ۱۴۶ فقره مجوز گواهی پایان کار برای ۶۰ هکتار از اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان در یکسال گذشته صادر شد.

,

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان تصریح کرد: در این مدت، ۳۲۲ فقره جواز احداث ساختمان برای بیش از ۲۳۴ هکتار از اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان صادر شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه