گزارش تصویری؛

پذیرایی روزانه موکب امام حسن(ع) از ۲هزار زائر اربعین در مرز شلمچه عراق

پذیرایی روزانه موکب امام حسن(ع) از ۲هزار زائر اربعین در مرز شلمچه عراق
موکب امام حسن مجتبی (ع) شهرستان بویراحمد در فاصله ۱۳۰۰ متری پایانه مرزی ایران و عراق (شلمچه عراق) باظرفیت پذیرایی و اسکان ۲هزار نفر به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس موکب امام حسن مجتبی(ع) شهرستان بویراحمد در فاصله ۱۳۰۰ متری پایانه مرزی ایران و عراق (شلمچه عراق) از تاریخ ۲۸ مرداد الی ۲۸ شهریور در قالب فعالیت های فرهنگی، راهنمایی زوار، اسکان و پذیرایی صبحانه ناهار و شام و بهداشت و درمان باظرفیت پذیرایی و اسکان ۲هزار نفر و با حضور ۲۵۰ خادم از استان خدمت رسانی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
این موکب همه روزه تا پایان روز ۲۸ شهریور آمادگی پذیرایی به صورت شبانه روزی از زائران حسینی را دارد.
,
 
,
گفتنی است روزانه تا الان بیش از ۱۰۰۰ پرس انواع غذا در این موکب طبخ می شود که شامل صبحانه، ناهار و شام می شود که از فردا به دلیل ازدحام و حضور زائران از ورودی مرز شلمچه به احتمال زیاد ظرفیت ۲ برابری نسبت به روز های گذشته را برای پذیرایی باید تدارک ببینند.
,
 
,
, ,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه