logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست درازی عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

گزارش دانا از نشت گردشگری صنعتی وزارت صمتِِِ؛

جلسه شورای هماهنگی وزارت صمت با موضوع گردشگری صنعتی برگزار شد

جلسه شورای هماهنگی وزارت صمت با موضوع گردشگری صنعتی برگزار شد
پنجمین جلسه شورای هماهنگی ارتباطات و روابط عمومی وزارت صمت با محوریت تبیین برنامه گردشگری صنعتی (راهیان پیشرفت) عصر روز گذشته به ریاست حسین زاده‌قشمی رئیس مرکز ارتباطات وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل این وزارتخانه برگزار شد.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پنجمین جلسه شورای هماهنگی ارتباطات و روابط عمومی وزارت صمت با محوریت تبیین برنامه گردشگری صنعتی (راهیان پیشرفت) عصر روزگذشته به ریاست حسین زاده‌قشمی رئیس مرکز ارتباطات وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل این وزارتخانه برگزار شد.

مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیران روابط عمومی شرکت ملی مس، گروه صنعتی ایران‌خودرو، خودروسازی سایپا، مجتمع صنعتی و معدنی چادملو، گروه صنعتی انتخاب، گروه صنعتی بهمن‌موتور و... از جمله اعضای حاضر شورا در این جلسه بودند.

بیشتر بخوانید:
نشست خبری وزیر صنعت، معدن و تجارت

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, وزارت صمت, وزارت صنعت، معدن و تجارت,
,
,
,
,
, نشست خبری وزیر صنعت، معدن و تجارت,
قشمی در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارش مختصری از برنامه‌های انجام شده ۶۰ سفر راهیان پیشرفت طی هشت ماه گذشته، گفت: با استناد به نظرسنجی‌های صورت گرفته، راهیان پیشرفت تأثیر مثبت و مستقیمی در تببین اقدامات انجام شده حوزه صنعت و معدن داشته است.
, صنعت و معدن,
 
,
به گفته رئیس شورای هماهنگی ارتباطات و روابط عمومی وزارت صمت، برنامه راهیان پیشرفت با همکاری دیگر وزارتخانه‌ها از جمله آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری وارد مرحله جدیدی خواهد شد.
,
 
,
قشمی همچنین اظهار داشت: ۲۴ گروه مؤثر جامعه در قالب رهبران فکری هم‌اکنون در سراسر کشور در حال ساماندهی برای بازدید از واحدهای مختلف صنعتی و معدنی هستند و بحمدالله مدیران روابط‌عمومی این واحدها همکاری خوبی دارند.

,
,
, ,
 
,
رئیس مرکز ارتباطات وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین رهیافت جدید این مرکز در حوزه راهیان پیشرفت را تشریح و خاطرنشان کرد: با حمایت و پشتیبانی وزیر «صنعت، معدن و تجارت، برنامه راهیان پیشرفت را در همه کشور با جدیت ادامه خواهیم داد.
, وزارت صنعت، معدن و تجارت,
 
,
قشمی در پایان تاکید کرد: نمایندگان استان‌ها، شهرک‌های صنعتی و نمایندگان بخش خصوصی سه گروه مهم حاضر در شورای هماهنگی ارتباطات و روابط عمومی وزارت صمت هستند و جلسات این شورا به صورت منظم برگزار خواهد شد.
,
 
,
در پنجمین جلسه شورای هماهنگی ارتباطات و روابط عمومی وزارت صمت، اعضای حاضر ضمن حمایت از ایده راهیان پیشرفت به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان حکم عضویت برخی اعضای شورای یاد شده از سوی قشمی اعطا شد.

 
, وزارت صمت,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه