logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

باحضور وزیر فرهنگ؛

نمایشگاه «سبک زندگی اربعین» رونمایی شد

نمایشگاه «سبک زندگی اربعین» رونمایی شد
مجموعه‌ای از دستاوردها و فعالیت‌های فرهنگی «ستاد اربعین» وزارت فرهنگ در قالب نمایشگاهی تحت عنوان «سبک زندگی اربعین» با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجموعه‌ای از دستاوردها و فعالیت‌های فرهنگی «ستاد اربعین» وزارت فرهنگ در قالب نمایشگاهی تحت عنوان «سبک زندگی اربعین» رونمایی شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه «سبک زندگی اربعین» به حمایت وزارت فرهنگ از طراحان و تولیدکنندگان محصولات با مضامین ارزشمند اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طراحان حرفه‌ای در حوزه مد و لباس منطبق با شأن و منزلت جامعه ایمانی فعالیت می‌کنند که وزارت فرهنگ در دوره جدید از این هنرمندان دغدغه مند حمایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه امسال با تشکیل ستاد اربعین در وزارت فرهنگ، برنامه‌های فرهنگی و هنری با ریل گذاری مشخصی در بیش از ۴۵۰ موکب اجرایی می‌شود، گفت: امیدواریم با تولید انبوه محصولات و تولیدات عرضه شده در این نمایشگاه بتوانیم بخشی از این محصولات را از سال آینده از طریق مواکب وزارت فرهنگ در نقاط مختلف ایران و عراق به زائران اربعین حسینی عرضه کنیم.

بر اساس این گزارش، در نمایشگاه «سبک زندگی اربعین» که توسط دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برپا شده است، طراحان مد و لباس جدیدترین محصولات خود شامل طراحی و تولید چادرها و لباس‌های ویژه پیاده روی اربعین حسینی را در قالب این نمایشگاه رونمایی کردند.

همچنین در بخش دیگری از نمایشگاه بزرگ «سبک زندگی اربعین»، محصولات جدید فرهنگی و هنری ویژه عرضه در مواکب پیاده‌روی اربعین حسینی به معرض نمایش گذاشته شد.

در این مراسم، سیدمجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی ضمن معرفی کتاب چکیده مقالات همایش بین‌المللی اربعین حسینی در خصوص مسابقه بزرگ «هم مسیر با منجی»، سومین مسابقه «روشنا» و پویش بین المللی سبک زندگی اربعین و سایر ویژه برنامه‌های پیاده روی اربعین حسینی توضیحاتی ارائه کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه