مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه:
۲۱۶ هزار زائر اربعین از مرز خسروی عازم عتبات عالیات شدند
فریبرز کرمی گفت: بیش از ۲۱۶ هزار زائر اربعین از پایانه مرزی خسروی راهی کشور عراق شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریبرز کرمی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: تاکنون ۲۱۶ هزار و ۱۸۸ زائر اربعین از پایانه مرزی خسروی به عتبات عالیات اعزام شدند.
وی افزود: همچنین تنها در شبانه روز گذشته شاهد خروج ۱۴ هزار و ۲۳۵ هزار زائر ایرانی از مرز خسروی بودیم.
کرمی خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ هزار و ۱۵۵ زائر ایرانی از طریق پایانه مرزی خسروی به کشور بازگشتند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: طی شبانه روز گذشته مجموع کلی تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه به ۷۰۸ هزار و ۴۲ دستگاه خودرو رسید.
به گفته کرمی از مجموع ترددهای خودرویی انجام شده در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه تعداد ترددهای ورودی ۶۹ هزار و ۷۸۲ دستگاه خودرو و تعداد ترددهای خروجی از استان ۶۴ هزار و ۴۳۷ دستگاه بوده است.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۹ هزار و ۲۳۹ دستگاه خودرو سنگین به استان کرمانشاه وارد و هفت هزار و ۵۹۳ دستگاه از استان خارج شدند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه