نماینده مردم زاهدان:

مسکن محرومان در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد

مسکن محرومان در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد
فدا حسین مالکی گفت: متأسفانه مسکن محرومان در سطح کشور، وضعیت مناسبی ندارد و این بحث در برنامه هفتم، باید در اولویت قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، فداحسین مالکی، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در دیدار با کارکنان و مسولین کمیته امداد سیستان و بلوچستان بیان داشت: وظیفه تک تک مسئولان در رده‌های مختلف است که قشر محروم جامعه را مدّنظر داشته باشند، زیرا هر چه پیچیدگی مسائل سیاسی و اقتصادی بیشتر شود، شرایط برای این قشر محروم دشوارتر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ،,

وی افزود: کمیته امداد، بیش از هر نهاد دیگری، با قشر محروم جامعه مأنوس هستند؛ هیچکس نزدیک‌تر از نیروهای کمیته امداد به محرومان و نیازمندان جامعه نیست.
 
مالکی تصریح کرد: متأسفانه مسکن محرومان در سطح کشور، وضعیت مناسبی ندارد و این بحث در برنامه هفتم، باید در اولویت قرار گیرد.
 
وی خاطر نشان کرد:  استفاده از فناوری و هوشمندسازی خدمات، کار بسیار خوبی است و باید هر چه بیشتر به این سمت رفت، زیرا روش‌های سنتی دیگر جوابگو نیست.
 
رییس فراکسیون مرزنشینان مجلس در پایان این جلسه  با برقراری تماس تلفنی با بختیاری رییس کمیته امداد کشور ضمن بیان مشکلات کمیته امداد استان و رفع این مشکلات خواستار اصلاح طرح دهک بندی مددجویان شد.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه