logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مدیرعامل شرکت مخابرات استان مطرح کرد؛

راه‌اندازی ۹ سایت ۵G تا پایان امسال در مازندران

راه‌اندازی ۹ سایت ۵G تا پایان امسال در مازندران
علی نوروزی با اشاره به راه‌اندازی ۹ سایت ۵G تا پایان امسال در مازندران، گفت: لازمه اجرای طرح بهسازی، نوسازی و ارائه حدمات جدید به روز نیازمند اعتبار است که اگر اصلاح تعرفه صورت نگیرد، ممکن نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ علی نوروزی دوشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه در ساری اظهار کرد: در ۱۳ سال گذشته اصلاح تعرفه تلفن ثابت صورت نگرفت و این آسیب به خدمات به مردم باز می‌گردد.

وی افزود: رسالت اجتماعی ایجاب می‌کند در رشد و توسعه استان سهیم باشیم و این مهم را در حوادث غیرمترقبه استان نشان دادیم.

مدیر مخابرات منطقه مازندران خاطرنشان کرد: عدم تغییر تعرفه، شرکت مخابرات را زمین‌گیر کرده است و منجر به عدم رضایت مشترکین، سهامداران و کارکنان شده است.

این مسئول ادامه داد: توسعه از الزامات هر استانی است و به موازات باید شرکت‌های خدمات رسان نیز توسعه پیدا کنند که مخابرات از این حوزه عقب افتاد.

نوروزی بیان کرد: ما هم در بازسازی و نوسازی شبکه‌ها و هم در توسعه عقب ماندیم که منجر به گلایه مندی و عدم نارضایتی سهامداران، مشتریان و حتی کارکنان مخابرات مازندران شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی عنوان کرد: باید این اصلاح تعرفه به مرور طی این ۱۳ سال صورت می‌گرفت تا امروز ما شاهد این مشکلات نباشیم و متاسفانه ما امروز به لحاظ عدم توسعه لازم قادر به ارائه برخی خدمات الکترونیک روز نیستیم.

مدیر مخابرات منطقه مازندران، اعلام کرد: به دلیل اینکه اصلاح تعرفه تلفن ثابت انجام نشد هم در بازسازی، بهسازی و نوسازی شبکه‌ مسی و هم فیبرنوری نتوانستیم به طور مطلوب عمل کنیم و موفق به توسعه مورد نظر مشترکین نشده ایم.

این مسئول گفت: وقتی اصلاح تعرفه صورت نگرفت توسعه ارتباطات نیز متوقف شد و لذا نتوانستیم رضایت مردم را جلب کنیم چرا که مردم از خدمات ارائه شده گلایه مندند.

نوروزی تاکید کرد: استاندار مازندران شعار استان دیجیتال را بارها اعلام کرده‌اند که مخابرات در راس کار قرار دارد که با همه چالش‌ها، تمام قد پای کار آمده است.

وی اشاره کرد: لازمه استان دیجیتال توسعه فیبر نوری است و باید این پروژه را که از پایه های اصلی اقتصاد دیجیتال است در تمامی نقاط شهری و روستایی اجرا کنیم.

مدیر مخابرات مازندران، گفت: طرح نجما طرح نهضت جهادی فیبر نوری است که در سطح کشور در حال اجرا است و باید این طرح در استان مازندران نیز اجرایی شود که چشم انداز ما ۹۸ هزار پورت است.

این مسئول اضافه کرد: لازمه اجرای این طرح مهم، اعتبار است که اگر اصلاح تعرفه صورت نگیرد ممکن نیست.

نوروزی اشاره کرد: هزینه نگهداری هر خط تلفن بالغ بر ۲۷ هزار تومان و درآمد آن ۴ هزار و ۵۰۰ تومان است که قطعا با این شرایط توسعه‌ای محقق نخواهد شد و باید قیمت‌ها منطقی شود.

وی مطرح کرد: ما تنها در سال گذشته ۲۹۷ میلیارد تومان زیان دادیم.

مدیر مخابرات مازندران افزود: در سال گذشته ۱۵ میلیارد تومان بابت سرقت هزینه کردیم که عمدتا مربوط به غرب استان است.

این مسئول گفت: طی سال جاری ۱۰ کیلومتر از کابل های دفن شده مخابرات در تنکابن سرقت شده است.

نوروزی خاطرنشان کرد: سرقت باطری امان مخابرات را بریده است و طبق برآورد انجام شده، ۲۱ میلیارد تومان اعتبار جهت خرید باطری نیازمندیم که در فاز نخست، ۷.۵ میلیارد تومان آن جذب شده است.

وی عنوان کرد: ۹ سایت فایو جی (۵G) در استان مازندران تا پایان امسال راه اندازی می شود.

مدیر شرکت مخابرات مازندران اعلام کرد: در فیبر نوری در مرکز مازندران از سایر شهرهای مازندران عقب ماندگی داریم که به عدم تعامل میان مخابرات و شهرداری در ادوار گذشته باز می گردد و باید تعامل مطلوب میان شهرداری و مخابرات وجود داشته باشد.

این مسئول گفت: ما امسال ۱۰۰ هزار پورت جهت اجرای طرح فیبر نوری (FTTH) طی سال جاری در برنامه داریم که هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه