پس از برکناری صورت گرفت؛
شکایت رئیس فدراسیون سوارکاری به دیوان عدالت اداری/ نامه نگاری خلیلی با IOC و FEI
رئیس فدراسیون سوارکاری، شکایت خود از وزارت ورزش را در دیوان عدالت اداری ثبت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ۲۱ خردادماه سال جاری، مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری برگزار شد و مسعود خیلی با کسب ۴۵ رأی از ۴۷ رأی به مدت چهار سال در قامت رئیس ابقا شد. دو رأی دیگر مخدوش بود و خلیلی قاطعانه جایگاه خود را تثبیت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وزارت ورزش و جوانان از همان ابتدا نتیجه انتخابات را به رسمیت نشناخت و پس از ۳ ماه، نارضایتی خود را علنی کرد. مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری در حالی برگزار شد که محمد کاظمیان و محمد اسد مسجدی، دو کاندیدای دیگر به اطلاعرسانی دیرهنگام مبنی بر تأیید صلاحیت خود معترض و خواستار لغو و تعویق مجمع بودند.
,
وزارت ورزش یک روز قبل مجمع را لغو کرد و از برگزاری آن در تاریخ ۳۱ خردادماه خبر داد، ولی مجمع در همان تاریخ 21 خردادماه و البته بدون نماینده وزارتخانه برگزار شد. کمیته ملی المپیک، دیگر نهاد بزرگ ورزش کشور هم در مجمع، نماینده داشت و هم از رئیس این فدراسیون دعوت کرد در روز برگزاری انتخابات ریاست کمیته حضور پیدا کند.
,
حمید سجادی وزیر ورزش در تمامی این روزها از امضای حکم مسعود خلیلی در کسوت رئیس فدراسیون امتناع کرد و امروز (چهارشنبه 23 شهریور) در اقدامی غیرمنتظره، او را برکنار و محمود حیدری را به عنوان سرپرست انتخاب کرد.
,
این تصمیم باعث شد، خلیلی با مراجعه به دیوان عدالت اداری، شکایت خود را از وزارت ورزش ثبت کند.
,
رئیس فدراسیون سوارکاری اعلام کرده با کمیته بینالمللی المپیک و فدراسیون جهانی سوارکاری نیز مکاتباتی داشته و گزارشی از اتفاقاتی که افتاده را به این دو نهاد بینالمللی ارائه کرده است.
,
باید منتظر واکنش کمیته بینالمللی المپیک و فدراسیون جهانی سوارکاری در مورد مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ایران نشست و دید چه سرنوشتی در انتظار این فدراسیون است.
]
ارسال دیدگاه