مدیرعامل اتحادیه عشایری لرستان:
۴۵۰ تن خوراک دام برای عشایر لرستان ذخیرهسازی شد
ضرونی با اشاره به ذخیره سازی خوراک دام برای زمانهای بحرانی، گفت: ۴۵۰ تن خوراک دام برای عشایر لرستان ذخیره سازی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد ضرونی در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: یکی از اقدامات امور عشایر، ذخیره سازی خوراک دام برای زمان های بحرانی است که این مهم در دستور کار قرار گرفته و خوراک دام عشایر در انبارها ذخیره سازی شده تا در صورت نیاز در اختیار دام های عشایر قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: در همین راستا ۱۰۰ تن کاه گندم، ۱۰۰ تن سرشاخه نیشکر و ۲۵۰ تن جو در انبارها ذخیره سازی شده است.
,مدیر عامل اتحادیه عشایری لرستان تصریح کرد: در مجموع امسال ۴۵۰ تن خوراک دام ذخیره سازی شده و هر زمانی که نیاز باشد در اختیار دام های عشایر قرار داده می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه