logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

مدرس ادبیات فارسی:

تقویت زبان مادری بر آموزش سایر زبان‌ها ارجحیت دارد/ کودکی؛ بهترین فرصت برای یادگیری زبان و ادبیات فارسی

تقویت زبان مادری بر آموزش سایر زبان‌ها ارجحیت دارد/ کودکی؛ بهترین فرصت برای یادگیری زبان و ادبیات فارسی
صفار گفت: یادگیری چند زبان عیب نیست و بسیار هم خوب است اما در درجه اول باید زبان و فرهنگ خودمان را در نظر داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صفار استاد ادبیات فارسی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: فردوسی در شاهنامه یک بیت دارد که به آموزش و تربیت آن‌ها کودکان اشاره دارد و این یک نمونه از بی‌شمار نمونه‌های تاکید به تربیت کودکان در آثار بزرگان ادبیات است.
 
وی با بیان اینکه گسترش فضای مجازی و عدم توجه برخی به ادبیات سبب شده که آموزش و تربیت کودکان از سوی والدین و از سنین پایین بسیار مهم و ضروری باشد تصریح کرد: ادبیات در مرحله دوم و بعد از آموختن زبان باید در نظر گرفته شود، به این ترتیب که انسان باید در درجه اول زبان خود را قوی کند و به زبان خودش اعتقاد داشته باشد.
 
صفار ادامه داد: در مرحله بعد از رهگذر آموزش زبان به شکل درست، فرهنگ باید منتقل شود، متاسفانه به دلیل تغییرات شدید جهانی و نداستن بسیاری از مسائل، والدین به سمت زبان و یا فرهنگ دیگر سوق می‌یابند.
 
وی با اشاره به اینکه یادگیری چند زبان عیب نیست و بسیار هم خوب است تاکید کرد: در درجه اول باید زبان و فرهنگ خودمان را در نظر داشته باشیم.
 
این استاد ادبیات فارسی رجوع به آثار ادبی و فرهنگی کشور برای تقویت زبان را بهترین را برای یادگیری زبان مادری در عالی‌ترین سطح عنوان و خاطرنشان کرد: نحوه آموزش فرهنگ و ادبیات به کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است، برخی بر این عقیده هستند که کودکان مستقیم با منابع اصلی آشنا شوند.
 
صفار یادآور شد: اما برخی معتقدند نباید برای آموزش به کودکان از منابع اصلی استفاده کرد بلکه باید کودکان را با این آثار با استفاده از اثرات با زبان کودکان آشنا کرد و به این ترتیب از دوران کودکی به بچه‌ها زبان و ادبیات فارسی را آموزش داده و اجازه نداد که آموزش‌های غلط و الگوهای غلط راه نادرست را در پیش روی فرزندان این سرزمین قرار دهد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه