نماینده شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس:

جاده های کشور به عنوان سرمایه های ملی باید حراست شوند

جاده های کشور به عنوان سرمایه های ملی باید حراست شوند
عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی بر حفظ و حراست از جاده های کشور به عنوان سرمایه های ملی تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخه طوبی، علیرضا خسروی به مناسبت 26 آذر روز حمل و نقل و رانندگان در نشستی با مدیرکل و دست اندرکاران حمل و نقل جاده ای این استان افزود: با توجه به وجود بیش از 900 کیلومتر شریان اصلی و عبور سالانه بیش از 25 میلیون نفر در جاده های استان سمنان می توان از این تردد با نگاه برتر درآمد کسب کرد و به اقتصاد جامعه اسلامی کمک کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی,

وی با گرامیداشت 26 آذر و یاد و خاطره رانندگان ولایت مدار به نقش اساسی و مهم صنعت حمل و نقل در پیشرفت اقتصادی جامعه اشاره کرد و افزود: باید بدنبال راه و روشی برای حفظ و صیانت از جاده ها که سرمایه های عظیم ملی هستند باشیم.

,

خسروی با تاکید بر حراست از این سرمایه بزرگ متذکر شد: با کسانی که با نامهربانی صدمات جدی به راه ها وارد می کنند برخورد شود و این امر با همت بلند و تلاش همه جانبه مردمی محقق می شود.

,

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه حمل و نقل جاده ای، به تاریخچه پرافتخار 26 آذر روز حمل و نقل و رانندگان و اهمیت و جایگاه آن در بخش حمل و نقل جاده ای اشاره کرد.

,

'داود فهندژ سعدی' اصل ولایت مداری رانندگان را در لبیک گویی به ندای تاریخی امام خمینی (ره) در جهاد تخلیه بنادر بسیار مهم و حیاتی توصیف کرد و گفت: رانندگان با ولایت مداری، مردمداری وامانت داری بیشترین سهم را درخدمت به میهن اسلامی به خود اختصاص داده اند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه