logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست درازی عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

ربانی:

آلایندگی صنعت پتروشیمی کاهش یافت

آلایندگی صنعت پتروشیمی کاهش یافت
رئیس دبیرخانه مسؤولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به کاهش ۴۴ درصدی حجم آلایندگی صنعت پتروشیمی گفت: مقدار آلایندگی شرکت‌های پتروشیمی از اوایل دهه ۹۰ تاکنون از ۶۶ درصد به کمتر از ۲۲ درصد در اواخر پارسال رسیده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، «علی ربانی» از کاهش ۴۴ درصدی حجم آلایندگی این صنعت خبر داد و افزود: مقدار آلایندگی شرکت‌های پتروشیمی از اوایل دهه ۹۰ تاکنون از ۶۶ درصد به کمتر از ۲۲ درصد در اواخر پارسال رسیده است که نشان می‌دهد شرکت‌های پتروشیمی توانستند با رعایت استانداردهای محیط زیستی افزون بر افزایش تولید و بازدهی، نیازهای جامعه را درنظر گیرند.

وی ابراز امیدواری کرد: با تسریع این روند به بالاترین مقداز تولید با کمترین آلایندگی برسیم.

ربانی با تاکید بر اینکه صنعت پتروشیمی توانسته است آلایندگی را به حداقل برساند، اظهار داشت: نگاه صنعت پتروشیمی به موضوع مسؤولیت اجتماعی کاملاً متفاوت شده است و تلاش می‌شود با تدوین راهبرد مشخص که به تأیید وزیر نفت، شورای عالی مسؤولیت اجتماعی و هیأت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی رسیده، با همکاری شرکت‌ها توازن مطلوبی را در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و کارکنان شاهد باشیم.

رئیس دبیرخانه مسؤولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین درباره نمایشگاه ایران پلاست گفت: ایران پلاست فرصتی برای عرضه توانمندی‌های شرکت‌های داخلی در حوزه بالادست، میان‌دست و پایین‌دست پتروشیمی است تا سرمایه‌گذارانی که می‌خواهند در این حوزه فعالیت کنند در جریان توانمندی‌های کشور قرار گیرند.

ربانی ادامه‌داد: همکارانی که در حوزه‌های مختلف پژوهش و عرضه کالا و خدمات فعال هستند می‌توانند از فرصت نمایشگاه ایران‌پلاست برای شناسایی نیازمندی‌های صنایع بالادست، میان‌دست و پایین‌دست پتروشیمی بهره ببرند و با هم‌افزایی و هم‌رسانی فضای تعاملی مناسب‌تری برای ساختن فردایی بهتر برای کشور ایجاد شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه