logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان به مناسبت بازگشایی مدارس

بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان به مناسبت بازگشایی مدارس
سازمان بسیج فرهنگیان به مناسبت بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید بیانیه ای صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان به مناسبت بازگشایی مدارس آمده است: آغاز سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان، خانواده ها و فرهنگیان طراوت، شور و هیجان علم آموزی را در ذهن ها به یادگار گذاشته است؛ سال‌هاست این آغاز مبارک، مقارن گشته با نماد مقاومت و ایستادگی مردم با ایمان ایران اسلامی. آیین هفته دفاع مقدس اوج قله فرهنگ، ایثار و از خود گذشتگی ملت نجیب ایران اسلامی است که از کیان و مرزهای خود ذره ‌ای عقب نشینی نکرده‌اند. این دو مناسبت فرخنده را به فرهنگیان فرهیخته تبریک می‌‌گوییم.

حال آنکه با گذشت قریب به نیم قرن از پیروزی انقلاب اسلامی به چنان اقتداری دست یافته است که خود به یک قدرت بلامنازع جهان تبدیل شده است. قدرت های استعماری دنیا به خوبی به این واقعیت واقف هستند و بارها و بارها به شکست فشار حداکثری علیه این ملت و کشور اعتراف کرده‌اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: دشمن این سال‌ها درمانده‌تر از هر زمانی شده است و تنها ابزار خود را جنگ نرم، تحریف واقعیت‌ها و پروباگاندای رسانه‌ای می‌داند شاهد این ادعا اقدام سخیف و حقیرانه اخیر آنهاست که به بهانه حجاب و حقوق زنان که ریشه‌ای هزاران ساله در تمدن ایران و نظم یافته در ایرانی اسلامی دارد کشور را زمانی که رئیس جمهور در سازمان ملل حضور داشت به خیال خود به آشوب کشیدند. که با هوشیاری ملت ایران موجب خنثی شدن این توطئه شد و به گونه ای که اشک آنها را درآورده و میلیاردها دلار که هزینه شبکه‌های معاند و برنامه‌ای از پیش تعیین شده کرده بودند را بیهوده نموده است.

امروز بر همگان روشن شد که آنها هیچگاه برای هیچ ایرانی ارزش قائل نیستند و هر کجا و هر زمان هر نوع دشمنی را علیه این مردم شریف بکار بسته‌اند از تحریم‌های سنگین غذایی، دارویی تا انواع ترورها و حمایت از گروه‌های منافق، هر چند ملت هیچگاه با خواسته آنها همراهی نکرده است و نخواهد کرد.

همچنان نیز این توطئه جز به دست مردم شریف قابل خنثی شدن نبود و با حضور به موقع این ملت آبی بر آتش فتنه‌ها ریخته شد و امروز یکشنبه سوم مهر 1401 نیز با به رخ کشیدن عزم راسخ این ملت در دفاع از حریم نظام مقدس جمهوری اسلامی با حضور پرشکوه و دندان شکن در راهپیمایی روز شهادت امام حسن مجتبی(ع) در سراسر کشور یاس و ناامیدی را بر چهره دشمنان این نظام خواهیم نشاند. از این رو ما فرهنگیان بسیجی ضمن حضور در این راهپیمایی از تمام فرهنگیان فرهیخته و آحاد ملت ایران دعوت می کنیم که در این راهپیمایی شرکت نمایند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه