logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

معاون امور اقتصادی استانداری قم مطرح کرد؛

سرمایه گذاری ۴میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری خارجی ها در قم

سرمایه گذاری ۴میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری خارجی ها در قم
معاون امور اقتصادی استانداری قم گفت: در شش ماه نخست سال جاری ۴ میلیون و پانصد هزار دلار حجم سرمایه گذاری خارجی در قم  بوده است و ۳۷۵۰ میلیارد تومان بخش خصوصی داخلی  در استان قم سرمایه گذاری کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن امیدیان معاون امور اقتصادی استانداری قم در گفتگو با خبرنگار  قم فردا  اظهار داشت: در حوزه سرمایه گذاری بخش خصوصی در قم دو منبع وجود دارد یکی منابع داخلی و سرمایه گذاران ایرانی و دیگری منابع سرمایه گذاری خارجی، که در شش ماه نخست سال جاری ۴ میلیون و پانصد هزار دلار حجم سرمایه گذاری خارجی در قم  بوده است و ۳۷۵۰ میلیارد تومان بخش خصوصی داخلی  در استان قم سرمایه گذاری کرده است.

وی افزود: عمده این سرمایه گذاری ها در بخش کشاورزی ، صنعت ، معدن و تجارت با محوریت صنعت و بازرگانی و همچنین گردشگری می باشد، در شش ماه نخست سال جاری ۴۳۵ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی، ۲۰۵۰ میلیارد تومان در حوزه صنعت، معدن و تجارت و ۱۳۰۰ میلیارد تومان هم در بخش گردشگری توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.

معاون امور اقتصادی استانداری قم در پاسخ به این سوال که سرمایه گذاران خارجی معمولا در کدام بخش های قم سرمایه گذاری می کنند؟ تصریح کرد: حوزه سرمایه گذاری خارجی ها تفاوت زیادی با سرمایه گذاری داخلی ندارد و  همه حوزه های زیر ساختی ، کشاورزی، صنعتی و گردشگری را شامل می شود.

امیدیان در پاسخ به این سوال که چه مشوق های برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در قم در نظر گرفته شده است؟ بیان داشت: قم ظرفیت بسیار خوبی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی دارد و از طرفی فضای بسیار خوبی از حوزه امنیت اجتماعی در قم وجود دارد سرمایه گذاران جهان اسلام بخصوص شیعیان علاقمند می کند و به سمت سرمایه گذاری در قم سوق می دهد، به همین منظور بر اساس قانون یک مرکز خدمات سرمایه گذاری داخلی و خارجی پیش بینی کردیم با این هدف که همه دستگاه هایی که در اعطای مجوزهای لازم در حوزه صنعت، معدن و تجارت و گردشگری و کشاورزی دخیل هستند در مرکز خدمات سرمایه گذاری متمرکز شوند.

وی اضافه کرد: ارباب رجوع داخلی و خارجی با مراجعه به این مرکز بدون نیاز به گذران وقت در ادارات و دستگاه های مختلف به راحتی کارهای سرمایه گذاری خود را انجام می دهد ، اکنون دو نقطه در قم نهایی شده است که یکی از این بخش ها در چند ماه آینده تبدیل به مرکز خدمات سرمایه گذاری خواهد شد.

معاون امور اقتصادی استانداری قم خاطر نشان کرد: اتباع وقتی برای سرمایه‌گذاری وارد می شوند توقعاتی در ارائه خدمات شهروندی دارند این خدمات شهروندی مانند افتتاح حساب بانکی ، اعطای اقامت و یا حتی تابعیت به خود فرد سرمایه گذار و اعضای خانواده، همچنین خدماتی که نیروی انتظامی ارائه می دهد مانند گواهینامه ، تمدید گذرنامه است که خوشبختانه در دولت جدید برای جذب سرمایه گذار خارجی حجم سرمایه گذاری به صدهزار دلار کاهش پیدا کرده و قرار است افرادی که سرمایه قابل اثبات در این حجم وارد کشور کنند کارهای آنها تسهیل شود.

امیدیان گفت: نگاه در قم این است که با توجه به وجود زیرساخت های اجتماعی و فرهنگی اقبال برای سرمایه‌گذاری در قم افزایش پیدا می کند و تلاش می کنیم این بستر را زودتر از استان های دیگر فراهم کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا  , ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه