logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرکل بهزیستی استان تاکید کرد؛

لزوم پالایش ۵۷هزار کودک ۳ تا ۶ سال در طرح بینایی‌سنجی چهارمحال‌وبختیاری

لزوم پالایش ۵۷هزار کودک ۳ تا ۶ سال در طرح بینایی‌سنجی چهارمحال‌وبختیاری
علی نصیری گفت: ۵۷هزار کودک ۳ تا ۶ سال در چهارمحال‌وبختیاری وجود دارد که تاکنون تنها ۱۱هزار کودک در طرح بینایی سنجی شرکت کرده و معاینه شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی نصیری مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: طرح پیشگیری از تبلی چشم از اردیبهشت تا پایان سال اجرا می شود که در چهارمحال و بختیاری متاسفانه این طرح مورد استقبال خانواده ها قرار نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی با اشاره به اینکه خانواده ها باید روی این مسئله حساس باشند و هرچه زودتر کودکان خود را به مراکز بینایی سنجی بیاورند تصریح کرد: این طرح شامل کودکان 3 تا 6 سال است چراکه این سن طلایی است که اگر کودکی دچار مشکل باشد قابل درمان می باشد.

نصیری با بیان اینکه استقبال مردم برای طرح پیشگیری از تبلی چشم کودکان در این استان کم بوده است گفت: 57 هزار کودک 3 تا 6 سال در این استان وجود دارد که تا کنون تنها 11 هزار کودک معاینه شده است.

وی با تاکید بر اینکه تنبلی چشم کودکان تا 6 سالگی قابل درمان است بیان داشت: اگر خانواده ها طی زمان مقرر کودک خود را برای سنجش بینایی به مراکز اعلام شده نیاورد ممکن است کودک دچار تبلی چشم شده باشد و بعد از ان بینایی خود را از دست بدهد.

نصیری خاطر نشان کرد: در این استان 35 مرکز مثبت زندگی و 10 مرکز شهرستانی وجود دارد که طرح بینایی سنجی را در آن اجرا می کنند.

وی با اشاره به اینکه هر ساله باید خانواده ها برای این طرح کودک خود را به مراکز بیاورند عنوان کرد: هر کودک تا 4 سال پیاپی باید طرح بینایی سنجی را انجام دهند.

نصیری عنوان کرد: چشم کودک ممکن است ظاهر زیبایی داشته باشد اما دچار تبلی چشم باشد که به راحتی قابل تشخیص نیست و باید در پایگاه سنجش بینایی داخل چشم را معاینه کرده و از سلامت آن آگاه شوند.

وی با اشاره به اینکه اگر که تنبلی چشم را در همان مراحل ابتدایی خود تشخیص دهیم کار آسان تر است و درمان نیز به طبع سریع تر انجام می شود اظهار کرد:  یکی از روش های درمانی این مشکل به این صورت است که متخصص چشم، چشمی که سالم است را با کمک چسب تنبلی چشم مخصوص می بندد، تا مغز را وادار به دیدن با چشم تنبل کند، درمان با این روش ممکن است چند ماه تا چند سال زمان ببرد.

نصیری عنوان کرد: یکی دیگر از روش درمان هم اینگونه است که بعد از تشخیص علل تنبلی چشم، در صورتی که این تنبلی ناشی از عیوب انکساری چشم باشد می توان با کمک عینک یا لنز درمان را انجام داد،اما اگر تنبلی چشم تنها به دلیل ایجاد انحراف چشم رخ دهد، تنها روش درمان جراحی است.

وی با اشاره به اینکه بهزیستی تا سقف 500 هزارتومان به مددجویان و افراد بی بضاعت کمک می کند بیان داشت: بهزیستی جهت  هزینه درمان جراحی برای مددجویان و افراد بی بضاعت تا 800 هزار تومان کمک می کند.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه