اخبار داغ

مسئول شبکه لرزه نگاری استان کرمانشاه:

کرمانشاه به ۱۵ ایستگاه لرزه‌نگاری نیاز دارد/ خرید بیش از ۳ میلیارد تومان تجهیزات

کرمانشاه به ۱۵ ایستگاه لرزه‌نگاری نیاز دارد/ خرید بیش از ۳ میلیارد تومان تجهیزات
فرهاد فروزی با اشاره به زلزله خیز بودن کرمانشاه، گفت: این استان به ۱۵ ایستگاه لرزه نگاری دائمی نیاز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد فروزی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با بیان اینکه در حال حاضر 6  ایستگاه لرزه نگاری دائم در استان کرمانشاه فعالیت می کنند، اظهار داشت: با توجه به اینکه  زمین لرزه موضوعی غیرقابل پیش بینی است لذا افزایش تعداد این ایستگاه‌ها ضروری است.

مسئول شبکه لرزه نگاری استان کرمانشاه افزود: پنج ایستگاه فوق در شهرستانهای صحنه، هرسین، گهواره، و جوانرود مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه در سال 96 بزرگترین زلزله در شهرستانهای سرپلذهاب و قصرشیرین رخ داد، تصریح کرد: طی ماه آینده استانداری کرمانشاه با هماهنگی و همکاری موسسه ژئوفیزیک یک ایستگاه لرزه نگاری در حوالی سرپلذهاب نزدیک روستای سرمیل به بهره برداری خواهد رساند.

فروزی تجهیز همه شهرستانهای استان را به ایستگاههای لرزه نگاری ضروری دانست و تصریح کرد: استان کرمانشاه به 15 ایستگاه لرزه نگاری دائمی نیاز دارد.

 راه‌اندازی ۵ ایستگاه لرزه‌نگاری موقت در استان کرمانشاه

وی با اشاره به زلزله خیز بودن استان کرمانشاه و حساسیت منطقه از نظر لرزه خیز بودن توسعه ایستگاه‌های لرزه نگاری استان به منظور پوشش مناسب‌تر تمامی چشمه‌های لرزه‌ای استان، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های لرزه نگار مدرن در ۵ نقطه استان در شهرستان‌های پاوه، قصرشیرین، سومار، گیلانغرب و بخش حمیل نصب خواهد شد که برای خرید این تجهیزات بیش از 3 میلیارد تومان هزینه شده است.

این مسئول با بیان اینکه زلزله پدیده ایی طبیعی است، ادامه داد: افزایش دانش و آگاهی و نحوه برخورد با این حادثه طبیعی و نیز ساخت و سازهای اصولی طبق آیین نامه نظام مهندسی می تواند گامی مهم در کاهش خسارتهای ناشی از  زلزله باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,  راه‌اندازی ۵ ایستگاه لرزه‌نگاری موقت در استان کرمانشاه,  راه‌اندازی ۵ ایستگاه لرزه‌نگاری موقت در استان کرمانشاه,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه